View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief juli

We wensen u een fijne zomer! Blijf veilig en geniet van uw vakantie.

Webinar van de CommScope Technical Family

Schuif aan voor het volgende webinar van de CommScope Technical Family, ‘Network Native: glasvezelconnectiviteit voor datacenters’‘ op 11 augustus.

De ingebruikname van computer-, netwerk- en opslagplatforms versnelt en de levenscycli van deze technologieën worden korter. Deze toepassingen zijn meer afhankelijk van bekabeling en connectiviteitsinfrastructuur in een datacenternetwerk (DCN). Verkeers- en capaciteitspatronen dienen schaalbaar en beschikbaar te zijn door het hele DCN, in het gebouw en binnen de campus. De effecten van het samenvoegen van verouderde en huidige technologie kunnen resulteren in een zeer inefficiënt gebruik van routes en verbindingen tussen verschillende gebouwen en zalen, evenals in de whitespace op rack- en zaalniveau.

Deze uitdaging deed zich onlangs voor in een datacenter. Daar werd, met behulp van CommScope, een blauwdruk werd ontwikkeld voor een flexibelere, vereenvoudigde en efficiëntere glasvezelinfrastructuur. Zo konden huidige en toekomstige technologieën worden toegepast en opgeschaald zonder de DCN-glasvezelconnectiviteit opnieuw te hoeven ontwerpen. De duurzaamheidsbesparingen resulteerden in een vermindering van kunststoffen, staal en recyclebaar materiaal.

Schuif bij ons aan voor een blik op de efficiënte en duurzame componenten die werden aangesproken in de technologische iteraties in de aanloop naar en in navolging van ons project.

Registreer u hier voor het webinar.

 

Oplossingen en productupdates


MPO-stofkap aangekondigd
: speciaal ontworpen om maximale bescherming te bieden voor alle 8-, 12-, 16- en 24-vezel MPO-verbindingen. Klik hier voor meer informatie en klik hier om een overzichtsvideo te bekijken.



Propel™ is gebouwd met duurzaamheid in gedachten als een belangrijke pijler. Klik hier voor meer informatie.

 


Er is nu een nieuwe brochure met glasvezeloplossingen voor gebouwen, datacenters en campusomgevingen beschikbaar. Deze brochure richt zich op onze 4 centrale waardeproposities voor glasvezel: vermindering van netwerkcomplexiteit, wereldwijde slagkracht/lokale service, innovatie en duurzaamheid. Klik hier om verder te lezen.

 



Propel ULL Multimode MPO-08 naar voren gerichte breakoutmodule, 4 duplex LC naar 1X8f MPO/UPC met pins, Method B Enhanced is gelanceerd. Dit biedt een betere optie dan fanoutkabels.

 

Over normen


Lees het duurzaamheidsrapport 2023 van CommScope voor meer informatie over onze initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur, en over de vooruitgang die we in 2022 hebben geboekt bij het stimuleren van duurzaamheid door het hele bedrijf. Klik hier voor toegang. 

Het Tech-blog


Het imVision®-team organiseerde een webinar met de titel ‘Duurzaamheid stimuleren met behulp van imVision’.

Daarin bespraken zij:

  • De resultaten van een recent onderzoek met speciale aandacht voor de manier waarop imVision bijdraagt aan bedrijfsmatige duurzaamheidsdoelstellingen door de CO2-uitstoot en het stroomverbruik te verminderen
  • Service Pack als een nieuwe methode voor het leveren van verbeteringen aan en oplossingen voor software
  • Hoe ChatGPT kan worden gebruikt om code te genereren voor nieuwe imVision-rapporten

Klik hier om dit webinar te bekijken.

Wist u dat?


Binnenkort!
Het Fiber Fit Partner-programma, dat op 1 augustus wordt gelanceerd, biedt partners leermodules van drie niveaus waarin glasvezel centraal staat. Deelnemers komen in aanmerking om een Apple Watch® te winnen en BICSI Continuing Education Credits (CEC's) te verdienen!!

Houd ons in de gaten voor meer informatie.

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


Heeft u producttoepassingsafmetingen of aangepaste tekeningen nodig voor producten van CommScope? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met de TAC voor producttoepassingsafmetingen of aangepaste tekeningen.

VOORBEELD VAN EEN KABELWARTEL:

 



CommScope TAC-medewerkers staan voor u klaar!


Waar bent u gevestigd? Neem contact op met een TAC-vertegenwoordiger in uw regio:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.

Beschikbaar in alle regio’s tijdens standaard kantooruren.


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe