View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief van maart

Volgende CommScope Technical Family Webinar

Glasvezelinfrastructuur
U wilt het webinar van de CommScope Technical Family van volgende maand niet missen! Op 21 april zal het gesprek zich toespitsen op de laatste en beste informatie over de glasvezelinfrastructuur die gebouwd is om de volgende generatie datacenternetwerken te ondersteunen, met inbegrip van enkele oplossingen en producten die speciaal ontworpen zijn voor 800 Gbit/s.

Informatie om u te REGISTEREN voor dit webinar komt binnenkort. Kijk in uw inbox voor een e-mailuitnodiging en mogelijkheden om te registreren op de CTF-landingspagina.

Oplossingen en productupdates

 

Nieuw universeel afdekraam
CommScope kondigt een nieuwe universeel afdekraam aan in APAC Britse stijl aan, evenals universele opbouw variant. Dankzij het universele ontwerp kunnen de CommScope M serie, SL serie en KJ serie (met adapter) jacks in hetzelfde afdekraam geïnstalleerd worden. Minder materiaal-ID's betekent een eenvoudiger beheer van voorraad en levertijden. De ontwerpkenmerken omvatten:
• Het materiaal is in overeenstemming met UL 94 V-0
• ECO-verpakking - minder kunststoffen in de verpakking
• Wit en zwarte kleur
• 1, 2 en 4 poort varianten

Faceplate  


Een nieuwe CommScope EVO-6A connector
De CommScope EVO-6A connector (760253419) is een nieuwe, afgeschermde Category 6A Keystone Jack die nu op de markt komt. De EVO 6A Connector is goed geschikt voor installaties die moeten voldoen aan de PL2-norm, die 4PPoE volgens IEEE 802.bt Type 4 ondersteunen, en is ISO/TIA Component conform tot 500MHz. Leer er hier meer over.

EVO-6A connector


 

FiberGuide® 4x12 inch zwarte rechte secties in lengtes van 12 ft
CommScope biedt nu standaard in tweeën gedeelde rechte secties van FiberGuide aan in lengtes van 12 ft, als aanvulling op het bestaande aanbod van 6 ft. Deze langere lengtes geven onze klanten meer opties en verminderen het aantal koppelingen die nodig zijn in een instalatieontwerp waarbij langere afstanden overbrugd moeten worden. CommScope biedt het gratis programma FiberGuide Design Pro aan, dat u zal helpen bij een FiberGuide ontwerp. Kijk er maar eens naar!

 

Updates van de standaarden

In de laatste week van februari is er gewerkt aan de reeks ISO/IEC 11801 bekabelingsnormen. De specificaties voor Single Pair Cabling blijven vooruitgaan. Het testen van glasvezel wordt ook bijgewerkt. Dit verslag wordt binnenkort op de CommScope Standard Advisor pagina geplaatst.

Structure Cabling Standards

Wist u dat

Nieuwe PFCS-opleiding beschikbaar
De Powered Fiber Cable System opleidingen zijn geüpload in de CommScope Infrastructure Academy. De nieuwste toevoeging is de SP4930 PFCS Installatie. Deze cursus is bedoeld voor installateurs van het Powered Fiber Cable System. Het geeft in detail de processen weer die nodig zijn om het systeem correct te installeren, hoe de actieve apparatuur in te stellen en hoe het te onderhouden. Ook zijn er twee extra lessen beschikbaar met best-practices.



CommScope’s Technical Assistance Center corner (aka TAC)
Hebt u een technische vraag over een product en weet u niet waar te beginnen?
Begin met de TAC!

Een voorbeeld van een veel voorkomende vraag die wereldwijd door TAC-agenten wordt opgelost:
Kunt u bevestigen of deze SYSTIMAX Cat 6A jack op dit CommScope modulaire patchpaneel past? Zo niet, kunt u mij dan alternatieven en MID's geven?

TAC-agenten staan klaar om u snel te helpen bij het beantwoorden van deze en vele andere technische vragen over de producten van CommScope.  


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope Inc. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe