View as a webpage

Commscope

Haziran Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

13 Temmuz’da gerçekleştireceğimiz “Daha Hızlı ve Esnek Veri Merkezleri” konulu CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Günümüzde veri merkezilerini yönetmek, yüksek hızlara dönüşümün kaçınılmaz ve bu dönüşümün artık farklı tipte özel konnektör seçenekleriyle yapılabiliyor olması gibi birçok yeni zorluğu beraberinde getirmektedir. Yüksek hızlı cihazların hayatımıza girmesiyle birlikte daha yüksek yoğunluklu yeni bağlantı topolojilerin önü açılmakta ve bu topolojiler geleceğin veri merkezleri için çok kritik öneme sahip olmaktadırlar.

Bu ayki web seminerimizde, bahsedilen bu başlıkların veri merkezi tasarım ve planlamasını nasıl etkilediğini inceleyecek ve veri merkezinizi geleceğe yönelik hazırlamak için ultra düşük kayıplı fiber bağlantı hesaplayıcının ve MPO16 ve SN gibi yeni konnektör türlerinin kullanılmasına ilişkin bazı önerilerde bulunacağız.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

FiberGuide® Kaynakları

  • FiberGuide’ın özelliklerinin, rakiplerin fiber kanallarıyla karşılaştırıldığı teknik yayını görmek için buraya tıklayın.
  • Buraya tıklayarak, FiberGuide’ın commscope.com adresindeki ürün sayfasını görüntüleyebilirsiniz.



CommScope’da sunulan ürünlerle kablo yönetimi çok kolay.

Hızlı referans ve sipariş için buraya tıklayın

 



LC Uniboot Jumper özelliklerini ve sağladığı faydalarını inceleyen en son videoyu gördünüz mü?

İzlemek için buraya tıklayın.

Standart Bayt


YENİ! CommScope Crosstalk - bir iş ortağı podcast’i. Dinlemek için buraya tıklayın. İster işletmenizi şekillendirmenize yardımcı olacak yeni teknolojilerden ister iş ortaklığı potansiyelinizi ortaya çıkarmak için sektör uzmanlığından faydalanmak istiyor olun, “CommScope Crosstalk” podcast‘ini kaçırmayın.

Bağlantı konusunda rekabet avantajı sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz içgörüleri sağlayan bu podcast serisi, iki haftada bir Perşembe günleri yayınlanmakta. Sunucu Mike Rearden’ın fenomenler, konu uzmanları ve telekom sektörünün liderleriyle konuşarak sunduğu strateji ve en iyi uygulamalardan faydalanın.


 
CommScope imVision ekibinin imVision raporunu oluşturmak için ChatGPT’den nasıl faydalandığını görmek için buraya tıklayın.

Teknoloji Blogu


CommScope ve Arista, Propel çözümünü kullanarak bir kablolama sistemi tasarlamak amacıyla Arista 400G alıcı-vericiler için bir sistem kılavuzu oluşturdu. Erişim için buraya tıklayın.

Multimode MPO Konnektörler, geleneksel olarak düz şekilde üretilir. Ancak, 400Gbit uygulamasıyla multimode MPO konnektörler, daha iyi iletim kalitesi sağlamak için açılı olarak da üretilmektedir. Ayrıca, 400Gbit uygulaması için kullanılan 16 Fiber MPO konnektör, 16 Fiber MPO’daki anahtar değişimi dolayısıyla 12 Fiber MPO’ya bağlanamaz. MPO sisteminizi seçerken dikkatli olun.


 
Genişletilmiş Kapsam: Ağ Kablolarını Sınırların Ötesine Taşımanın Zamanı Geldi

Nesnelerin interneti (IoT) pazarının, 2022 yılında %18 büyüyerek 14,4 milyar adet bağlı cihaza ulaşması ve 2025 itibariyle 27 milyar cihaz seviyesine ulaşılması bekleniyordu. Bağlı cihazlardaki artış, uç nokta tabanlı teknolojilerdeki yeniliklerden ve gelişmelerden güç almakta.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

 

CommScope’un Teknik Destek Merkezi (TAC)


CommScope TAC temsilcileri size yardımcı olmaya hazır!


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.

Normal çalışma saatlerinde tüm bölgelerde kullanılabilir.


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe