View as a webpage

Commscope

Mayıs Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

8 Haziran’da gerçekleştireceğimiz “Bakır Test Sonuçları Analizi” konulu CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Her bir modern işletme için güvenilir ve ihtiyacı tam anlamıyla karşılayan bir bakır kablolama sistemi olmazsa olmazdır. Bu haftaki web seminerimizde, bakır kablolama test sonuçlarının analiziyle ilgili sistem garantisi açısından önemli hususlardan bahsediyor olacağız. Sistem Mühendisliği ekibimiz Sistem Garantisi’nin taşıdığı önemi ve son kullanıcıya nasıl uygulama garantisi sağladığını aktarıyor olacak. Kanal (channel), kalıcı hat(permanant link) ve plug sonlandırılmış hat (MPTL – modular plug terminated link) dahil olmak üzere bakır kablolama sistemlerinde kullanılan çeşitli test yöntemlerine odaklanacak ve bu yöntemlerde kullanılan test parametrelerini gözden geçireceğiz. Son olarak da, kablolama sisteminin en iyi şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla test sonuçlarının nasıl değerlendirileceğini ele alacağız.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

 

CommScope, 336 adede kadar tekli fiber birleştirme veya 1.008 adede kadar şerit fiber birleştirme imkanı sağlayan, 7 adede kadar AGL ek kaset kabul eden yeni bir 3U fiber birleştirme paneli sunmaktadır. Patch panel, iki fiber kabloyu birleştirmek, harici fiber kablolar için dahili fiber kablolara geçiş kutusu işlevi görmek veya yüksek sayıda kabloyu azaltarak birkaç kabloya ayırmak için kullanılabilir.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.



SYSTIMAX®, NETCONNECT® ve Uniprise® için sipariş kılavuzlarına yönelik bir güncelleme yapılmıştır. Gerekli bölgesel kılavuzu indirmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayın:



Evrensel Data Prizi Sipariş Kılavuzu

CommScope, data prizleri, sıva üstü kutular ve dış mekan priz kutuları gibi bir dizi farklı evrensel açılır tasarımlı ürünü piyasaya sürdü. Bu ürünler, aynı bağlantı noktasında kullanılmak üzere farklı CommScope biçim faktörü (M-serisi, SL ve KJ) jaklarının kullanımına imkan tanır. Bu yaklaşım aynı zamanda CommScope distribütörleri ve son kullanıcıları için envanterin daha kolay yönetilmesine olanak sağlayacaktır.

Mevcut ürünleri görüntülemek için buraya tıklayın.



imVision®

imVision System Manager 9.7: Bu sürüm, daha sağlam ve daha hızlı bir kullanıcı deneyimine dönüşen fiber izleme ve fiber yönlendirme mimarisinde çeşitli iyileştirmeler sunar:

  • MPO16 Tip Bağlantı Noktası şu nesnelere eklenebilir
  • Panel Görünümü, MPO16 bağlantı yuvalarını limon yeşili renkte gösterir
  • MPO16 ila MPO16, MPO16 ila 2 MPO8 ve MPO16 ila 8 LC Çift Yönlü düzenekler
  • İz geliştirme
  • Kullanıcı, düğüme ve diğer öğelere “çift tıklayarak” site ağacındaki odağı izdeki belirli bir düğüm ile değiştirebilir.

Standart Bayt



Kurumsal ağ çözümleri geliştiren küresel bir lider olarak, sektörümüzün başlıca standart organizasyonlarının her birine etkin bir şekilde katılım sağlıyoruz. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, standart uzmanlığına sahip 30'un üzerinde ekip üyemiz dünya çapında toplam 60 farklı kablolama, altyapı, bileşen ve uygulama standartları projesine katılarak ağ çözümlerimizin yeni uygulamaları desteklerken sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağladı.

CommScope, standartlar dünyasındaki en yeni trendler için üç aylık incelemesini güncelledi. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

 

CommScope’un Teknik Destek Merkezi (TAC)


CommScope TAC temsilcileri size yardımcı olmaya hazır!


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.

Normal çalışma saatlerinde tüm bölgelerde kullanılabilir.


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe