View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief mei

Webinar van de CommScope Technical Family

Neem deel aan het volgende webinar van de CommScope Technical Family, “Analyse van kopertestresultaten” op 16 juni 2023.

Een betrouwbaar en efficiënt koperbekabelingssysteem is essentieel voor elk modern bedrijf. Tijdens dit webinar zullen we belangrijke thema’s bespreken die verband houden met de analyse van koper-testresultaten uit veldonderzoek voor garantiedoeleinden. Ons team zal het belang van een garantie benadrukken en hoe die garantie klanten zekerheid zal geven bij de toepassing. We zullen verschillende testmethoden bespreken die worden gebruikt in koperbekabelingssystemen, waaronder Channel, Permanent Link en MPTL, alsmede de testparameters die bij deze methoden worden gebruikt. Ten slotte bespreken we hoe we de testresultaten kunnen evalueren om ervoor te zorgen dat het bekabelingssysteem optimaal functioneert.

Registreer u hier voor dit webinar.

 

Oplossingen en productupdates


CommScope biedt een nieuw 3U vezel-laspaneel, dat geschikt is voor maximaal 7 AGL-lascassettes, dat tot 336 enkele vezels kan lassen of tot 1008 ribbonvezels kan lassen. Het laspaneel kan worden gebruikt om twee kabels te lassen, te dienen als overgangslade voor externe kabels naar interne kabels, of om een kabel met een grote hoeveelheid kabels te splitsen in verschillende kleinere hoeveelheden kabels.

Klik hier voor meer informatie.



De bestelhandleidingen voor SYSTIMAX®, NETCONNECT® en Uniprise® zijn bijgewerkt. Klik op de onderstaande links om de gewenste regionale gids te downloaden:

 



Bestelhandleiding voor universeel afdekraam

CommScope heeft een reeks verschillende universele afdekramen gelanceerd: inbouw-afdekramen, opbouwdozen en buitencontactdozen. Met deze producten kunnen verschillende vormfactor-aansluitingen (M-serie, SL en KJ) van CommScope in dezelfde poort worden gebruikt. Hierdoor zal het voorraadbeheer voor CommScope-distributeurs en eindgebruikers eenvoudiger worden.

Klik hier om de beschikbare producten te bekijken.



imVision®

imVision System Manager 9.7: Deze versie bevat verschillende verbeteringen in de architectuur voor vezeltracing en -routing die voor een robuustere en snellere gebruikerservaring zorgen:

  • Poorttype MPO16 is beschikbaar om toe te voegen aan de volgende objecten
  • Paneelweergave toont MPO16-poorten met limoengroene kleur
  • Ondersteuning voor MPO16 naar MPO16, MPO16 naar 2 MPO8 en MPO16 naar 8 LC duplex-assemblages
  • Verbetering van spoor
  • De gebruiker kan de focus in de sitestructuur wijzigen naar een bepaald knooppunt in het spoor door te ‘dubbelklikken’ op het knooppunt en anderen

Over normen


Als wereldleider in de ontwikkeling van netwerkoplossingen voor ondernemingen nemen we actief deel aan alle belangrijke normenorganisaties in onze sector. In de afgelopen jaren hebben meer dan 30 van onze teamleden met expertise op het gebied van normen, deelgenomen aan een totaal van 60 verschillende normprojecten voor bekabeling, infrastructuur, componenten en toepassingen over de hele wereld, zodat onze netwerkoplossingen naadloos werken wanneer nieuwe toepassingen moeten worden ondersteund.

CommScope heeft zijn kwartaaloverzicht voor de nieuwste trends in de wereld van normen bijgewerkt. Klik hier voor meer informatie.

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


CommScope TAC-medewerkers staan voor u klaar!


Waar bent u gevestigd? Neem contact op met een TAC-vertegenwoordiger in uw regio:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.

Beschikbaar in alle regio’s tijdens standaard kantooruren.


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe