View as a webpage

Commscope

Nisan Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

11 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz “Kablolama Test Sonuçları Yönetimi” konulu CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Bir projedeki son adım ve nihai hedef, müşterilerimize Performans Garanti Sertifikasını sunmaktır. CommScope 25 Yıl Ürün ve Sistem Performans Garantisi için test sonuçlarının analizi, test validasyon sürecinin kritik bir parçasıdır. Yanlış alınan veya hatalı organize edilen test verileri, garanti onay sürecinin uzamasına ve hatta garanti başvurusunun reddedilmesine neden olabilir. Bu haftaki web seminerimizde, test sonuçlarının doğruluğunun nasıl kontrol edilmesi gerektiğinden ve başarılı bir test ve garanti süreci için “yapılması” ve “yapılmaması” gerekenlerden bahsedeceğiz.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

 

YENİ! CommScope ULL Fiber Performans Hesaplayıcısını sunuyor.

Erişmek için lütfen burayı tıklayınız.

Bu çevrim içi Ultra Düşük Kayıp Fiber Performans Hesaplayıcısı, bağlantı veya kanal kaybınızla ilgili, yenilikçi bir şekilde, hızlı ve doğru hesaplamalar sunmak üzere geliştirildi. Bu araç, mühendislerin ve altyapı planlamacılarının artık yüksek hızlı Ethernet (400G, 800G ve 1.6 Terabit) ve fiber kanal uygulamaları (128GFC, 256GFC) için desteklenen mesafeleri kontrol etmelerini sağlıyor. Sonuçlar yukarıdaki web bağlantısına kaydedilebiliyor ve e-postayla paylaşılabiliyor.

Hesaplayıcı, mevcut MPO-8, MPO-12 ve MPO-24 konnektör türlerinin yanı sıra, son olarak lanse ettiğimiz MPO-16 konnektör türünü de desteklemektedir. Böylelikle hesaplayıcıyı, CommScope Propel™ sisteminde bulunan tüm MPO konfigürasyonlarını için kullanabilirsiniz.



ERA® - UAP2

CommScope’un tamamı dijital ERA dağıtımlı anten sistemi de kablosuz bağlantıları giderek daha kolay ve ekonomik hale getiriyor. Standart IT altyapısı üzerinde çalışan — Kategori 6A ve fiber — bu çözümler operatörlere nötr sunucular ve kurumlara bina içindeki kapsama alanında “beş çubuklu” yüksek kapasite sağlıyor. 5G TDD’yi nasıl destekliyorsunuz? CommScope’un yeni ERA UAP2’si istenilen spektrum frekanslarını sağlayabiliyor. CommScope UAP2 aşağıdakileri sağlıyor

  • 2x2 MIMO RF Modüller
  • Dahili Omni Anteni
  • 2 bant ve 4 bant erişim noktaları
  • RF modülü başına her yolda 24dBm
  • CAT 6A veya fiber desteği
  • 2 fiber çifti/ CAT 6A ile 640 MHz toplam bant genişliği

5G’ye gidiş yolunu gösteren interaktif sitemiz için buraya tıklayın.

Standart Bayt


Şubatın sonunda, Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) üyeleri, hepsi ileri bir tarihte ulusal oylamaya açılacak çeşitli yeni Standartlar üzerine konuşmak için sanal bir toplantı gerçekleştirdi. CommScope üyeleri de proje liderleri olarak bu toplantıya aktif olarak katıldı.

CommScope, uygulama ve operasyon Standartları serisinin bir bölümü olan Sürdürülebilirlik ISO/IEC 14763-5 standardının oluşturulmasına yardım ediyor. Adından da anlaşılacağı gibi bu, sürdürülebilir ürünleri seçmek, israfı azaltmak ve kablolama sürdürülebilirliği için metrikleri oturtmak ile ilgilidir.

CommScope senelerdir çözümlerini daha sürdürülebilir hale getirmek ve tek kullanımlık plastiği azaltmak için çabalıyor.

Sürdürülebilir ürünlerimiz ve beyanlarımız hakkındaki web sitemizi görmek ve eko-paketli ürünlerimizi araştırmak için buraya tıklayın.

CommScope Standartları Danışmanını görüntülemek için buraya tıklayın.

 

Teknoloji Blogu


Ağları tasarlamanın hiper bağlantılı binaları nasıl destekleyeceğini yeniden düşünmenin zamanı geliyor. Bu tasarım konseptine Binalarda Uzak Uçta Kablolama adı veriliyor.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Biliyor muydunuz?


YENİ! CommScope 4 Mayıs tarihinde CommScope Crosstalk adı verilen yeni bir podcast yayınlıyor. Endüstri uzmanları, sosyal medya fenomenleri ve liderler, sizi ve başarılarınızı desteklemek için son dönemin favori konuları hakkında konuşacak. Daha fazla bilgi için takipte kalın!



Yeni interaktif SYSTIMAX® haritasını biliyor muydunuz? Harita, ağınızda tasarlayacağınız ve çalıştıracağınız uygulamaların en iyi kullanımı hakkında bilgiler içeriyor.

Erişim için buraya tıklayın.

 

CommScope’un Teknik Destek Merkezi (TAC)


CommScope TAC temsilcileri size yardımcı olmaya hazır!


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.

Normal çalışma saatlerinde tüm bölgelerde kullanılabilir.


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe