View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief april

Webinar van de CommScope Technical Family

Schuif aan voor het volgende webinar van de CommScope Technical Family, “Cabling Test Results Management” ‘ op 11 mei.

Het verstrekken van het sitegarantiecertificaat aan de klant is normaal gesproken de laatste stap en het einddoel van een project. Een van de kritieke aspecten van het validatieproces is de analyse van de testresultaten om aanspraak te kunnen maken op de 25 jaar uitgebreide product- en toepassingsgarantie van CommScope. Slecht beheerde of slecht georganiseerde gegevens kunnen de goedkeuring vertragen of zelfs leiden tot het afwijzen van de garantie. Deze webinar bespreekt hoe testresultaten worden geëvalueerd en geeft u inzicht in de klassieke ‘do's’ en ‘don'ts’ bij het beheren van uw resultaten. Schuif aan voor deze sessie om inzicht te krijgen in de criteria voor een succesvol garantieverzoek.

Registreer u hier voor dit webinar.

 

Oplossingen en productupdates

 

NIEUW! CommScope introduceert een ULL Fiber Performance Calculator.

Klik hier voor toegang.

De online calculator voor de prestaties van glasvezelkabels met ultra-lage verliezen is gelanceerd om op een innovatieve manier snelle en nauwkeurige berekeningen van het link- of kanaalverlies aan te bieden. Met dit instrument kunnen netwerkingenieurs en infrastructuurplanners nu ondersteunde afstanden controleren voor huidige en toekomstige high-speed Ethernet (400 G, 800 G en 1,6 Terabit) en glasvezelkanaaltoepassingen (128 GFC, 256 GFC). De resultaten kunnen via de bovenstaande weblink worden vastgelegd en via e-mail worden gedeeld.

De rekenmachine ondersteunt het nieuwste MPO-16-connectortype, evenals de bestaande MPO-8-, MPO-12- en MPO-24-connectortypes. Zo krijgt u alle verschillende MPO-configuraties die door het CommScope Propel™-systeem worden ondersteund.



ERA® - UAP2

Het volledig digitale ERA gedistribueerde antennesysteem van CommScope maakt draadloze verbinding in gebouwen eenvoudiger en voordeliger. Deze oplossingen, die werken op standaard IT-infrastructuur (Categorie 6A en glasvezel), stellen exploitanten, neutrale hosts en ondernemingen in staat om hoge capaciteit te bieden met een ‘bereik van vijf balkjes’ binnen het gebouw. Hoe ondersteunt u 5G TDD? De nieuwe ERA UAP2 van CommScope kan voorzien in de vereiste spectrumfrequenties. De CommScope UAP2 levert het volgende:

  • 2x2 MIMO RF-modules
  • Interne Omni-antenne
  • 2-band en 4-band toegangspunten
  • 24 dBm per pad per RF-module
  • Ondersteuning voor CAT 6A of glasvezel
  • Totale bandbreedte van 640 MHz met 2 glasvezelparen/ CAT 6A

Klik hier om naar een interactieve site te gaan die het migratiepad naar 5G weergeeft.

Over normen

 

Eind februari kwamen de leden van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) bijeen in een virtuele vergadering om verschillende toekomstige normen te bespreken. Hier zal in een later stadium in een nationale stemming een besluit over worden genomen. Leden van CommScope namen deel en zijn actief betrokken als projectleiders.

CommScope levert een bijdrage aan Duurzaamheid ISO/IEC 14763-5, onderdeel van de serie implementatie- en werkingsnormen. Zoals de naam al doet vermoeden, draait het om het kiezen van duurzame producten, het verminderen van afval en het vaststellen van maatstaven om de duurzaamheid van bekabeling te evalueren.

CommScope werkt al jaren aan het verduurzamen van onze oplossingen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

Klik hier om onze webpagina over duurzame producten en declaraties te bekijken en onze milieuvriendelijk verpakte producten op te zoeken.

Klik hier om de CommScope Normenadviseur te bekijken.

 

Het Tech-blog


Het is tijd voor een nieuwe kijk op de manier waarop het ontwerpen van netwerken het hyperverbonden gebouw kan ondersteunen. Dit ontwerpconcept wordt Edge-infrastructuur van gebouwen genoemd.

Klik hier voor meer informatie.

Wist u dat?


NIEUW!
CommScope
lanceert op 4 mei een nieuwe podcast genaamd CommScope Crosstalk. Branchedeskundigen, influencers en leidinggevenden zullen hun inzichten over actuele onderwerpen delen om bij te dragen aan uw succes. Houd ons in de gaten voor meer informatie!



Bent u bekend met de nieuwe interactieve SYSTIMAX®-kaart? De kaart geeft details over aanbevolen toepassingen voor het ontwerpen en implementeren van uw netwerk.

Klik hier voor toegang.

 

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


CommScope TAC-medewerkers staan voor u klaar!


Waar bent u gevestigd? Neem contact op met een TAC-vertegenwoordiger in uw regio:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.

Beschikbaar in alle regio’s tijdens standaard kantooruren.


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe