View as a webpage

Commscope

Mart Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

13 Nisan’da gerçekleştireceğimiz “Fiber Optik Konnektörlerde Kontrol ve Temizlik Yöntemleri” konulu CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Fiber optik sistemleri kurarken ve devreye alırken, operasyonel verimliliği korumaya ve sürdürmeye yardımcı olmak için doğru inceleme ve temizleme metodolojisinin izlenmesi kritik önem taşır.

Bu web seminerimizde, ağlardaki kontamine olmuş fiber optik uçların ağ performansına olan olumsuz etkilerinden, “konnektöre takmadan önce kontrol et” temizleme methodunun arkadasındaki mantığın ne olduğundan ve son olarak da sistem bütünlüğünün korunması ve sistemin uzun ömürlü olması için neler yapmamız gerektiğinden bahsediyor olacağız.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

 

Fiber Konektörler: Farklarından Bahsedebilir misiniz?

MPO8 konnektörü Propel™ çözümünün başlıca unsurlarından biridir. Mevcut olan modül konfigürasyonları aşağıda gösterilmiştir. 400G ve 800G Ethernet uygulamalarına sorunsuz bir geçiş yolu sağlar.

Tüm destek belgelerini, Propel açılış sayfasında bulabilirsiniz. İnceleyin.




imVision® Güncellemeleri:

  • imVision System Manager v9.6.3 sürümü yayımlandı!
  • imVision, Bina Dışı Fiber Optik kablolamasında gerçek zamanlı görünürlük kazanıyor. VIAVI FTH-5000 ile CommScope imVision entegrasyonu hakkındaki en son uygulama notunu okumak için buraya tıklayınız.
  • CommScope.com’da yeni bir imVision ve Matterport videosu yayımlandı. Bu videoda, imVision ile kullanıcı deneyimini geliştirmek için Matterport teknolojisinin kullanımına ilişkin çeşitli kullanım durumlarını inceleyebilirsiniz. İzlemek için buraya tıklayınız. Matterport, sürükleyici dijital ikizler oluşturmak için fotogrametri tabanlı 3D gerçeklik yakalama konusunda iyi bilinen bir isimdir.

Standart Bayt

 

Fiber optik bağlantıları ve kanalları test eden mühendisler, yakında optik fiber kabloların test edilmesine ilişkin IEC 14763-3 Standardındaki güncellemeyi okuyor olacaklar. Mevcut standart, MPO bağlantısının piyasaya sürüldüğü 2014 yılında yayımlandı. CommScope, belgeyi yazıp sonlandırarak standart güncellemelerine öncülük etmektedir. Nihai belgenin 2024’ün başlarında yayımlanması planlanmaktadır. Bu standartta yapılan ana geliştirmeler ve bu geliştirmelerin yardımcı olduğu konular şunlardır:

  • Çiziklerin miktarına değil konnektörlerin temizliğine odaklanın --> fiber optik bağlantıların daha hızlı yerleştirilmesi
  • Test kabloları için referans konnektörlerinin uygulanması --> daha düşük ve tanımlanmış ölçüm belirsizlikleri
  • Tüm farklı bağlantı ve kanal seçenekleri için adım adım test prosedürü --> tutarlı sonuçların nasıl elde edileceğine ilişkin net bir süreç

CommScope “Teknik Belge: Fiber Optik Kablolama Sistemleri için Yapısal Bağlantı Çözümleri Saha Testi Yönergeleri”, fiber kablolamanın nasıl test edileceğini anlamak için iyi bir başlangıç noktasıdır. İndirmek için buraya tıklayın.

Bu konuyla ilgili Mart ayı teknik web seminerimizi kaçırdıysanız kayda buradan ulaşabilirsiniz.

Biliyor muydunuz?


Trunk Kablo Düzeneklerinin Ambalajı

Her trunk kablo düzeneği ve ambalajı, bileşenin benzersiz seri numarasına bağlı bir karekodla etiketlenmiştir. CommScope WebTrak® ürün izleme platformunu kullanarak, herhangi bir elemanın optik performansını fabrikada test edildiği ve ambalajlandığı şekliyle kolayca doğrulayabilirsiniz.

Her bir kablo düzeneği, aşağıda gösterildiği gibi Propel panellerinin arkasına basitleştirilmiş bağlantı için kablo düzenleme klipsleriyle birlikte gönderilir.



CommScope’un fiber optik temizlik kitlerini ve araçlarını mı kullanıyorsunuz?

Fiber optik konnektör temizleme ve kontrol kiti talimatlarına erişmek için buraya tıklayın.

CommScope’un Teknik Destek Merkezi (TAC)


Fiber Optik temizliği hakkında sorularınız var ve nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?

TAC ile başlayabilirsiniz.


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Yazılı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Çevrimiçi canlı sohbet aracımızı kullanarak bir TAC temsilcisi ile canlı etkileşimden yararlanın.

Normal çalışma saatlerinde tüm bölgelerde kullanılabilir.


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe