View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief maart

Webinar van de CommScope Technical Family

Schuif aan voor het volgende webinar van de CommScope Technical Family, ‘Inspect Before You Connect – een blik op glasvezelinspectie, reinigingsmethoden en best practices’ op 13 april.

Bij het installeren en in bedrijf stellen van glasvezelsnetwerken is het van cruciaal belang dat de juiste inspectie- en reinigingsmethodologie wordt gevolgd om operationele efficiëntie te behouden.

Naast andere aspecten van glasvezel zal dit webinar de negatieve impact belichten die vervuilde eindvlakken van glasvezelconnectors hebben op de prestaties van een netwerk. Daarnaast zal het webinar de grondgedachte achter de reinigingsmethoden van ‘inspecteer voordat u verbinding maakt’ bespreken en de inspectietools bekijken die beschikbaar zijn om problemen te verhelpen. Tot slot wordt uitgelegd hoe de systeemintegriteit en levensduur kunnen worden behouden.

Registreer u hier voor dit webinar.

 

Oplossingen en productupdates

 

Glasvezelconnectors: Kunt u ze van elkaar onderscheiden?

De MPO8-connector is een van de belangrijkste elementen van de Propel™-oplossing. Hieronder worden de beschikbare moduleconfiguraties weergegeven. Het zorgt voor een soepel migratiepad naar 400G- en 800G Ethernet-toepassingen.

De Propel-landingspagina is de belangrijkste bron voor alle ondersteunende documentatie. Neem snel een kijkje!




imVision®-updates:

  • imVision System Manager v9.6.3 is gelanceerd!
  • imVision verwerft realtime inzicht in OSP-bekabeling. Klik hier voor de meest recente toepassingsnotitie over CommScope imVision-integratie met VIAVI FTH-5000.
  • Er is een nieuwe imVision- en Matterport-video op CommScope.com geplaatst. U kunt verschillende scenario's voor het gebruik van Matterport-technologie verkennen om de gebruikerservaring met imVision te verbeteren. Klik hier om de video te bekijken! Matterport is een bekende naam op het gebied van op fotogrammetrie gebaseerde 3D-realiteitsregistratie voor het creëren van immersieve digitale tweelingen.

Over normen

 

Technici die glasvezelverbindingen en -kanalen testen, zullen binnenkort kennisnemen van de update van de IEC 14763-3-norm voor het testen van glasvezelbekabeling. De huidige norm werd gepubliceerd in 2014 toen de MPO-connectiviteit op de markt kwam. CommScope speelt een leidende rol bij het updaten van de norm door het document te schrijven en af te ronden. De publicatie van het definitieve document is gepland voor begin 2024. De belangrijkste verbetering van deze norm en hoe deze helpt, bestaat uit:

  • focus op het reinigen van de connectors en niet op de hoeveelheid krassen --> snellere inzet van glasvezelverbindingen
  • introductie van referentieconnectors voor de testsnoeren --> lagere en gedefinieerde meetonzekerheden
  • stapsgewijze testprocedure voor alle verschillende verbindings- en kanaalopties --> duidelijk proces om consistente resultaten te behalen

Het CommScope ‘Technisch document: richtlijnen voor veldtesten voor gestructureerde connectiviteitsoplossingen voor glasvezelbekabelingssystemen’ is een goed startpunt om te begrijpen hoe glasvezelbekabeling moet worden getest. Klik hier om het te downloaden.

Mocht u het technische webinar over dit onderwerp in maart hebben gemist, kunt u hier de opname ervan bekijken.

Wist u dat?


Verpakking op trunkkabelsets

Elke trunkkabelset en de bijbehorende verpakking zijn gelabeld met een QR-code gekoppeld aan het unieke serienummer van het onderdeel. Met behulp van het CommScope WebTrak®-platform voor het traceren van producten verifieert u eenvoudig de optische prestaties van elk element zoals getest en verpakt in de fabriek.

Elke kabelset wordt geleverd met kabelbeheerclips voor vereenvoudigde bevestiging aan de achterkant van de Propel-panelen, zoals hieronder weergegeven.



Gebruikt u de glasvezelreinigingskits en -tools van CommScope?

Klik hier voor instructies voor het gebruik van de kit voor het reinigen en inspecteren van glasvezelconnectors.

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


Heeft u vragen over glasvezelreiniging en weet u niet waar u moet beginnen?

Begin met het TAC!


Waar bent u gevestigd? Neem contact op met een TAC-vertegenwoordiger in uw regio:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Profiteer van live contact met een vertegenwoordiger van TAC met behulp van onze online live chat-tool.

Beschikbaar in alle regio’s tijdens standaard kantooruren.


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe