View as a webpage

Commscope

Şubat Bülteni

CommScope Technical Family

9 Mart’ta gerçekleştireceğimiz “ Datacom Altyapısı Üzerinden Güç Aktarımı Uygulamaları” konulu bir sonraki CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Ağdaki cihazlara uzaktan güç aktarımı (remote powering) piyasada yaygın bir uygulama haline geldi. Bir çözümün tasarlanma yöntemi; standartlar, kurallar ve sektördeki örnek uygulamalarla ilgili soruları gündeme getirdi.

Bu web seminerimizde PoE, DC ve Dijital Güç gibi AC olmayan güç taşıma uygulamarını ele alacağız. Yaygın olarak kullanılan bu uygulamaların avantajlarından, mevcut riskleri azaltma yöntemlerinden, kurulum açısından örnek olabilecek uygulama tasarımlarından ve standart komitelerinin bu uygulamara nasıl yaklaştığından sizlerle bahsediyor olacağız.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

Fabrika Sonlandırılmış Fiber Hızlı Dönüş Programı

CommScope Hızlı Dönüş Fiber programı, müşterilerin Kuzey Amerika ve Avrupa’daki acil teslimat ihtiyaçlarını karşılamak için 10 iş gününde tedarik imkanı sunar. Hızlı Dönüş Fiber programı; fiber patch cord, MPO patch cord ve trunk kablolarına acilen gereksinim duyan müşterilerin ihtiyaçlarını desteklemek üzere tasarlanmıştır. Bu program ile, fabrika sonlandırılmış fiber gereksinimleri hızlı bir şekilde karşılamanın yanı sıra; taşınma, ekleme ve değiştirme gibi son dakika ihtiyaçlarını karşılamak için gereken fiber kurulumlarını gerçekleştirmek mümkün hale gelmiştir.

Kuzey Amerika’da sunulan Hızlı Dönüş programı hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Avrupa’da sunulan Hızlı Dönüş programı hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.


Evrensel NAR Data Prizi

CommScope, Kuzey Amerika bölgesinde yeni bir evrensel sıva altı data prizi serisi sunmaktan mutluluk duyar. Evrensel açılır tasarım, CommScope M serisi, SL serisi ve KJ serisi (adaptörlü) data prizlerinin aynı yuvaya takılmasını mümkün kılar. Ürün kodlarının daha az olması, stok ve tedarik süresi yönetimini kolaylaştırır.

Tasarım Özellikleri:

  • Evrensel açılırlık: Hem M hem de SL serisi modüler data prizleri ile kullanılır. Adaptör yardımıyla KJ serisi data prizleriyle de kullanılır.
  • Malzemesi UL 94 V-0 ile uyumludur.
  • 7 renk seçeneği
  • Etiketli ve etiketsiz seçenekler
  • 1/2/4/6 port seçeneği
  • Simge ekleme imkanı




imVision® Çözüm Ortağı Sertifikası

19 Ocak’ta gerçekleştirilen son imVision web seminerini kaçırdıysanız kaydı izlemek için buraya tıklayın.

PartnerPro ImVision Uzmanı sertifika yenileme programıyla ilgili önemli noktalar:

  • GL5555 imVision Uzmanı için sertifika süresi 1 yıldır.
  • Sertifika yenilemek için yapılması gerekenler:
    (1) Üç ayda bir yapılan dört imVision web seminerinden en az ikisine canlı olarak katılmak veya kayıtlarını izlemek ve sınavı geçmek
    (2) Web seminerinin sonundaki değerlendirmeyi geçmek
    (3) GL5555R Sertifika Yenileme sürecine kaydolmak
  • Bu üç adım tamamlandığında, imVision uzmanına yeni bir sertifika verilecek ve geçerli yıl için sertifika yenileme süreci tamamlanmış olacaktır.
  • Üstün çaba gösterip canlı veya çevrimiçi TÜM imVision web seminerlerini başarıyla tamamlayan imVision uzmanları, Gelişmiş imVision Destek Uzmanı rozetini almaya hak kazanacaktır.

Standart Bayt

Topraklama ve Birleştirme Standartları

Kasım 2022’de CommScope Teknik Ailesi web seminerinde Topraklama ve Birleştirme Standartları ele alındı. Sunumu kaçırdıysanız 11 farklı dildeki kaydını buradan izleyebilirsiniz.

Hem değerlendirmeyi hem de yerel birleştirme, çokgen birleştirme gibi farklı seçenekleri ve Uluslararası Standardizasyon Teşkilatı (ISO) belgesi ISO/IEC 30129, kurulum standardı IEC 14763-x ve geçerli yapılandırılmış kablolama standartları IEC IS 11801 serisine göre güvenlik dahil düzenlemeleri olmak üzere yerel düzenlemelere nasıl uyulacağını ele aldık.

Ayrıca IT ağları için güvenlik ile birleştirme arasındaki farkı ve farklı MICE ortamlarında EMC açısından neler olduğunu da gösterdik.

Son konu, IEC 14763-2’ye ve yerel yasaların çoğuna uyum sağlanması için güç ve veri kablolarının ayrılmasıydı. Web seminerine ek olarak, aşağıdaki destekleyici belgelerden faydalanabilir veya yerel CommScope sistem mühendisinize danışabilirsiniz.

Teknoloji Blogu


Günümüzün oldukça hızlı iletişim dünyasında, ağları yüksek hızlarda oluşturmak ve dağıtmak büyük öneme sahiptir. Büyük miktarda veriyi desteklemesi gereken Hiper Ölçek, Bulut, MTDC ve Kurumsal işletmeler için: Ağları oluştururken uygulanabilecek hızlı ve verimli çözümlerden biri, rulo yapılabilen şerit (rollable ribbon) fiber kullanmaktır. Rulo yapılabilen şerit fiber esnektir, katlanabilir ve toplu birleştirme sırasında kolaylıkla kontrol edilebilir. Rulo yapılabilen şerit fiber ayrıca fiber kablonun toplam çapını azaltarak, müşterinin geleneksel gevşek tüplü fibere kıyasla standart bir kablo kanalına güvenle toplayabilmesi için iki kat fazla yoğunluk da sağlar. Telcordia GR-20 ezilme derecelendirmesine sahip CommScope rulo yapılabilen şerit fiber kablo son derece sağlamdır.

CommScope’un Teknik Destek Merkezi köşesi (TAC)


Global TAC Ayak İzi

CommScope’un Global TAC ekibi, teknik sorularınızı her an yanıtlamaya hazırdır. Her gün 90 farklı ülke TAC hizmetlerinden yararlanmaktadır.

Örneğin TAC temsilcilerimiz 150’yi aşkın farklı ürün için çapraz referans talep eden bir dikey eğitim projesini destekledi ve 24 saat sonra eş değer CommScope parça numaralarıyla tamamlanmış bir malzeme listesi gönderildi.



CommScope TAC temsilcileri size yardımcı olmaya hazır!
 

İletişim:

Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin (7/24):

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Yazılı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Çevrimiçi canlı sohbet aracımızı kullanarak bir TAC temsilcisi ile canlı etkileşimden yararlanın. Normal çalışma saatlerinde tüm bölgelerde kullanılabilir.

Görüşleriniz bizim için değerli!

Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe