View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief februari

CommScope Technical Family Webinar

Volg ons volgende CommScope Technical Family-webinar, “Power Up! Best Practices voor Power over Datacom-infrastructuur” op 9 maart.

Het met stroom voeden op afstand van apparaten op het netwerk is gemeengoed geworden op de markt. De manier waarop een oplossing is ontwikkeld, heeft vragen opgeroepen over normen versus codes en best practices in de branche.

In dit webinar bespreken we de elektriciteitsplatforms zonder netspanning, waaronder PoE, DC en digitale stroom. We richten ons op de voordelen van veelgebruikte platforms, risicobeperking, best design practices voor installatie en hoe de bevoegde autoriteiten deze systemen zien.

U kunt u hier aanmelden voor deze webinar.

 

Oplossingen en productupdates

Quick-Turn-programma voor afgewerkte glasvezel

Het Quick-Turn-glasvezelprogramma van CommScope biedt een doorlooptijd van 10 werkdagen voor de dringende leveringsbehoeften van klanten in Noord-Amerika en Europa. Het Quick-Turn-glasvezelprogramma is ontworpen om te voorzien in de behoeften van klanten die onmiddellijk glasvezeljumpers, MPO-arrays en MPO-trunks nodig hebben. Dit is een service die wordt aangeboden om te voldoen aan urgente vereisten voor afgewerkte glasvezel, evenals voor afgewerkte glasvezelassemblages die nodig zijn om verhuizingen, toevoegingen en wijzigingen mogelijk te maken.

Klik hier om meer te weten te komen over het Quick-Turn-programma voor Noord-Amerika.

Klik hier om meer te weten te komen over het Quick-Turn-programma voor Europa.




imVision®-partnercertificering

Mocht u het laatste imVision-webinar van 19 januari hebben gemist, klik hier om de opname te bekijken.

Dit zijn de belangrijkste punten van het PartnerPro ImVision Specialist-hercertificeringsprogramma:

  • De certificeringsperiode voor de GL5555 imVision Specialist is 1 jaar
  • Stappen om hercertificering te verkrijgen:
    (1) voltooi ten minste twee van de vier driemaandelijkse imVision-webinars live of via opname en slaag voor het examen;
    (2) slaag voor de beoordeling aan het einde van de webinar; en
    (3) meld u aan voor het GL5555R-hercertificeringsproces
  • Zodra deze drie stappen zijn doorlopen, wordt er een nieuw certificaat uitgereikt aan de imVision-specialist en is de hercertificering voor dat jaar afgerond.
  • imVision-specialisten die een stapje verder gaan en ALLE imVision-webinars met succes voltooien, live of online, komen in aanmerking voor de Advanced imVision Support Specialist-badge.

Stukje over Standaarden

Aardings- en bindingsstandaarden

In november 2022 besprak de CommScope Technical Family-webinar de aardings- en bindingsstandaarden. Als u de presentatie hebt gemist: deze is in 11 verschillende talen opgenomen en is terug te vinden door hier te klikken.

We bespraken de beoordeling en vervolgens de verschillende opties, zoals lokale binding en mesh-binding, en hoe aan de lokale voorschriften, inclusief veiligheid, moet worden voldaan volgens het document ISO/IEC 30129 van de International Standardization Organisation (ISO), de installatienorm IEC 14763-x en de geldende normen voor gestructureerde bekabeling IEC IS 11801-serie.

We lieten ook het verschil zien tussen veiligheid en binding voor IT-netwerken en wat er gebeurt vanuit EMC-perspectief, met de verschillende MICE-omgevingen.

Het laatste onderwerp was de scheiding tussen stroom- en datakabels om te voldoen aan IEC 14763-2 en de meeste lokale wetten. Gebruik naast het webinar de volgende ondersteunende documenten of raadpleeg uw lokale CommScope-systeems engineer.

Het Tech-blog


In de huidige wereld van snelle communicatie is het van cruciaal belang om razendsnel netwerken te bouwen en te implementeren. Voor Hyperscale-, Cloud-, MTDC- en Enterprise-bedrijven die massale hoeveelheden gegevens moeten ondersteunen: een snelle en efficiënte oplossing voor het uitbouwen van netwerken is het gebruik van rollable ribbon vezel. Rollable ribbon vezel is flexibel, inklapbaar en eenvoudig te beheersen tijdens massa fusielassen. Rollable ribbon vezel verkleint ook de totale diameter van de glasvezelkabel, waardoor de dichtheid die een klant veilig in een standaard kabelgoot kan stoppen twee keer zo groot is in vergelijking met traditionele loose tube vezel. De rollable ribbon vezel kabel van CommScope is robuust met een Telcordia GR-20-verpletteringsclassificatie.

Technical Assistance Center (TAC)


Wereldwijde TAC-voetafdruk

Het wereldwijde TAC van CommScope is altijd en overal beschikbaar om uw technische vragen te beantwoorden. Tot op heden maken 90 verschillende landen dagelijks gebruik van TAC-diensten.

Onze TAC-medewerkers hebben bijvoorbeeld een verticaal onderwijsproject ondersteund dat kruisverwijzingen aanvroeg voor meer dan 150 verschillende producten. 24 uur later werd een ingevulde stuklijst met overeenkomstige CommScope-onderdeelnummers verzonden.



CommScope TAC-medewerkers staan voor u klaar!
 

Contact:

Waar bent u gevestigd? Neem contact op met een TAC-vertegenwoordiger in uw regio (24/7):

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Profiteer van live contact met een vertegenwoordiger van TAC met behulp van onze online live chat-tool. Beschikbaar in alle regio’s tijdens standaard kantooruren.

We horen graag van u!

Deel here uw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe