View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief augustus

Next CommScope Technical Family Webinar

Zet het in uw agenda: op 15 september wordt de volgende editie georganiseerd van onze CommScope Technical Family Webinar Toepassingen en voordelen van het gebruik van een Optical Distribution Frame (ODF) in datacenters.

Tijdens deze één uur durende sessie vertellen deskundigen over de voordelen van de aanleg van een Optical Distribution Frame in datacenters. Ook worden er andere oplossingen op dit gebied toegelicht en wordt er gekeken naar de manier waarop de kenmerken van deze oplossingen kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van “cross-connect”-toepassingen.

Schrijf u hier in voor het webinar.



BICSI Continuing Education Credit (CEC)-certificaten

BICSI CEC’s in het kader van webinars kunnen nu zowel live als on-demand worden bekeken waar het gaat om webinars van de CommScope Technical Family. De vereiste kijktijd om krediet te verdienen is 45 minuten.

U kunt het kwalificatiecertificaat rechtstreeks van de publieksconsole downloaden op ON24.


Raadpleeg commscope.com/ctf voor meer informatie!

 

Oplossingen en productupdates

Category 6A is het meest robuuste, toekomstbestendige en kostenefficiënte end-to-end twisted-pair kabelsysteem waarmee de compatibiliteit van uw gebouwen met huidige en toekomstige toepassingen kan worden vergroot. Waar en wanneer kunt u het meeste rendement uit uw investering in technologie halen? Om u bij het vinden van een antwoord op die vraag te helpen, hebben we een korte vragenlijst samengesteld die u stap voor stap begeleidt bij het beoordelen van de netwerkvereisten voor uw gebouw.


Propel™ heeft glasvezelpanelen met een hoge dichtheid, verwisselbare modules en adapters, en multimode-/singlemode-glasvezelkabels en constructies. Dankzij MPO16-bekabeling en -connectiviteit kunt u kunt naadloos migreren naar efficiëntere 400G/800G-implementaties met behoud van volledige ondersteuning voor verouderde toepassingen met 8, 4 en 2 vezels. Dit is een interactieve tool waarmee u Propel kunt verkennen. Probeer deze eens uit!

Standards Byte


Kom eens langs bij de CommScope-stand tijdens de BICSI Fall Conference & Exhibition die van 25 t/m 29 september 2022 wordt gehouden in de Mandalay Bay Resort in Las Vegas, in de Amerikaanse staat Nevada.

 

Wist u dat

Bezig met de planning voor een datacenter dat klaar is voor de toepassingen van de toekomst? Lees ons nieuwe 2023 Data Center trends eBook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit 9 hoofdstukken tellende e-book is geschreven door CommScopes deskundigen op het gebied van datacenters en heeft tot doel advies te geven wat betreft alle dingen waarmee bij het bouwen van datacenters voor bedrijven rekening gehouden moet worden.

In het e-book wordt dieper ingegaan op de keuzes die ten grondslag moeten liggen aan de fysieke laag van de infrastructuur. Ook worden er tips en antwoorden gegeven en inzichten gedeeld als richtlijn bij het verklaren van de technologie, het ontwarren van de complexiteit en het verkorten van de marktintroductietijd, zodat u zelf kunt evalueren voor welke uitdagingen uw eigen datacenter u stelt – en welke kansen uw datacenter biedt.

Enkele van de onderwerpen die in het e-book worden behandeld:

  • 400G/800G in het datacenter
  • Kostenanalyse van OM5
  • MTDCs aan de randen van het netwerk
  • De weg naar 1,6T
  • En nog veel meer!



Dat is wat wij onder “gemoedsrust” verstaan. Het WebTrak®-Certified Report System
geeft u online toegang tot de prestatietestresultaten van koper- en glasvezelkabels van CommScope van voordat ze bij ons de fabriek hebben verlaten. Het is zo eenvoudig als iets:

  1. Download de cTrak-app op uw mobiele apparaat of maak gebruik van de website van cTrak.
  2. Voer het serienummer van uw koper- of glasvezelkabel in.
  3. Raadpleeg het testverslag!

 

CommScope's Technical Assistance Center (ook wel TAC)


Hebt u een technische vraag over een product en weet u niet waar u moet beginnen? Begin met het TAC!

Wij kunnen u erbij helpen uw specifieke producten af te stemmen op lokale/regionale normen of codes ter naleving van alle vereisten!


Waar bent u gevestigd? Neem contact op met een TAC-vertegenwoordiger in uw regio:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, het Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, de Caraïben: tac.cala@commscope.com

Azië en de Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Benut de voordelen van live contact met een vertegenwoordiger van TAC door gebruik te maken van onze online live chat tool.

Beschikbaar in alle regio’s tijdens standaard kantooruren. 


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope Inc. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe