View as a webpage

Commscope

Ağustos Bülteni

Next CommScope Technical Family Webinar

Takvimlerinizi işaretleyin! Veri Merkezlerinde optik dağıtım çatısı (ODF) uygulamaları ve avantajları için 8 Eylül tarihinde CommScope Technical Family web seminerinde bizlere katılın.

Bu bir saatlik oturumda, uzmanlarımız geniş ölçekli bir fiber optik çapraz bağlantıyı (cross-connect) (kısaca Optik Dağıtım Çatısı) veri merkezi ortamına dahil etmenin avantajlarından bahsediyor olacak. Ayrıca, herhangi bir çapraz bağlantı uygulamasını destekleyecek farklı çözümleri ve bu çözümlerin özelliklerini özetleyecek.

Web seminerine buradan KAYDOLABİLİRSİNİZ.



BICSI Sürekli Eğitim Kredisi (CEC) Sertifikası

CommScope Technical Family web seminerlerini hem canlı hem de çevrimdışı olarak görüntüleyerek BICSI CEC’lerikazanmak artık mümkün. Kredi kazanmak için gereken görüntüleme süresi 45 dakikadır.

Yeterlilik sertifikasını doğrudan ON24’teki izleyici konsolunuzdan indirebilirsiniz.


Ek bilgi için commscope.com/ctf adresine bakın!

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

6A Kategorisi, binalarınızı mevcut ve gelecekteki uygulamalara hazırlamanıza yardımcı olabilecek en sağlam, geleceğe hazır ve uygun maliyetli uçtan uca bakır yapısal kablolama sistemidir. Bu teknoloji yatırımından en iyi şekilde faydalanmak için, bu teknolojiye nerede ve ne zaman ihtiyaç duyulur? Karar vermenize yardımcı olmak için, bina ağ gerekliliklerinizi değerlendirirken sizi adım adım yönlendirecek kısa bir anket hazırladık.


Propel™ yüksek yoğunluklu fiber panellere, değiştirilebilir modüllere ve adaptörlere ve multimode/ singlemode fiber trunk ve bağlantı kablolarına sahiptir. MPO16 fiber kablolama ve konnektörleri ile geleneksel 8, 4 ve 2 fiberli uygulamalarını tam olarak destekleyerek daha verimli 400G/800G kurulumlarına sorunsuzca geçebilirsiniz. İşte Propel'i derinlemesine keşfedebileceğiniz etkileşimli bir araç. Lütfen Deneyin!

Standart Bayt


25 – 29 Eylül 2022 tarihleri arasında ABD’nin Nevada eyaletinde Mandalay Bay Resort, Las Vegas’taki BICSI Sonbahar Konferansı ve Etkinliği’ndeki CommScope standını ziyaret edin.

 

Biliyor muydunuz?

Gelecekteki uygulamalara hazır bir veri merkezi mi planlıyorsunuz? 2023 Veri Merkezi Trendleri E-Kitabı ile bir gelecekte olacakların bir adım önünde olursunuz. CommScope’un veri merkezi uzmanları tarafından kaleme alınan bu 9 bölümlük e-Kitap, kurumsal bir veri merkezi kurmakla sorumlu olanlara bu kararların en iyi nasıl değerlendirileceği konusunda tavsiyelerde bulunmayı amaçlamaktadır.

Bu e-Kitap, fiziksel katman altyapısıyla ilgili seçeneklere derinlemesine bir vurgu sağlar sağlar. Ayrıca, kendi veri merkezinizdeki zorlukları ve fırsatları belirleyebilmeniz için teknolojinin gizemini çözmenize, karmaşıklığı ortadan kaldırarak verilen hizmetin pazara sunma süresini hızlandırmanıza yardımcı olacak ipuçları, yanıtlar ve içgörüler içerir.

Bu e-Kitapta ele alınan bazı konular şunlardır:

  • Veri merkezinde 400G/800G
  • OM5’in maliyet analizi
  • Ağ eşiğinde MTDC’ler
  • 1.6T’ye giden yol
  • Ve daha fazlası!



Biz buna “gönül rahatlığı” diyoruz. WebTrak® Sertifikalı Rapor Sistemi
, üretim tesislerimizden ayrılmadan önce CommScope bakır ve fiber optik kablolarında yapılan performans testlerine çevrimiçi erişim sağlar. 3 adımda yapmanız gerekenler:

  1. cTrak uygulamasını mobil cihazınıza indirin veya web sitesindeki aracıkullanın.
  2. Bakır veya fiber kablonuzun seri numarasını girin.
  3. Test raporunu alın.

 

CommScope’un Teknik Destek Merkezi köşesi (kısaca TAC)


Teknik bir sorunuz var ve nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? TAC ile başlayabilirsiniz.

Yerel veya bölgelesel standartlara ve kurallara uyumluluğun sağlanması amacıyla uygun ürünleri seçmenize yardımcı olabiliriz.


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Yazılı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Çevrimiçi canlı sohbet aracımızı kullanarak bir TAC temsilcisi ile canlı etkileşimden istifade edin.

Normal çalışma saatlerinde tüm bölgelerde kullanılabilir.  


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope Inc. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe