View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief juni

Volgend webinar van de CommScope Technical Family

Mis de volgende CommScope Technical Family-webinar niet! Sluit u op 14 juli bij ons aan voor een sessie over de tools om het ontwerp van je netwerkinfrastructuur te vereenvoudigen.

Wij zullen een overzicht geven van de instrumenten, calculators en hulpmiddelen die beschikbaar zijn om infrastructuurnetwerkontwerpers en -consultants te helpen bij hun projectontwerpen en implementaties, met inbegrip van wat, wanneer en hoe ze te gebruiken, en waar ze te vinden zijn.

REGISTREER hier voor deze webinar.

BICSI recognized Continuing Education Credit (CEC) webinar.


Oplossingen en productupdates

 

imVision® System Manager 9.6.1 is nu beschikbaar en te downloaden via ons imVision-ondersteuningsportaal. Bent u bekend met ruimtes, POE, rapporten, integratie met FNT software? Neem contact op met uw plaatselijke System Engineer of Sales vertegenwoordiger om meer te weten te komen over wat imVision voor u kan oplossen.

Ontdek hier meer over hoe u informatie en inzichten kunt gebruiken om de groeiende complexiteit van uw netwerk te beheren.



CommScope biedt een nieuwe afgeschermde Keystone footprint Cat 6a aansluiting voor IoT en PoE-toepassingen genaamd KJX-6A. De oplossing omvat de KJX-6A aansluiting, een 24-port patchpaneel, opbouwdozen en frontplaten met de onderstaande kenmerken:
• Robuuste twee-connector die voldoet aan de PL-normen
• 4PPoE conform volgens IEEE 802.bt type 4
• ISO/TIA-component tot 500 MHz


 

CommScope’s EPX glasvezelpanelen
Bent u op zoek naar een flexibele oplossing met standaard vezelpoortdichtheid die verwisselbare MPO-modules, adapterpakketten en lascassettes mogelijk maakt, inclusief splitsing in het paneel met behulp van lastrays ? Dan zijn misschien de EPX FO-panelen voor u interessant.

Belangrijke features:
• Compact, lichtgewicht paneel ontworpen voor operationele eenvoud
• Flexibele oplossing die verwisselbare MPO-modules, adapterpakketten en lascassettes mogelijk maakt, inclusief in-panel splicing met behulp van lastrays
• Opties verkrijgbaar met legacy G2 of LGX/PNL (SD-Standard Density) compatibiliteit


 

Glasvezelconnectors: Kunt u het verschil zien?
De MPO16 connector is een van de belangrijkste elementen van de Propel™ oplossing en is hieronder in detail afgebeeld. Het is ontworpen om het migratiepad naar 400G en 800G Ethernet-toepassingen soepel te laten verlopen. En hoewel hij even groot is als de MPO8, 12 of 24 connectoren, zijn er toch enkele belangrijke verschillen waar u rekening mee moet houden.

1. De uitlijn pinnen zitten verder uit elkaar.

2. De key van de connector is naar links verschoven om de verbinding met andere MPO-connectoren te vermijden.

3. Er is alleen een APC (schuin gepolijst) connector, voor zowel MM als SM.

4. De behuizing is zwart met een grasgroen push-pull-mechanisme, zoals elke APC connector te herkennen is.

Er is meer informatie over Propel op de speciale landingspagina en het hulpbronnencentrum hier.


 

Bestelhandleiding Propel
De Propel bestelhandleiding bevat informatie over de Propel oplossing die bestaat uit panelen, modules, adapterpakketten en kabelpakketten.

Updates van de standaarden

Kwam het voor u als een verrassing?
CommScope lanceerde de 16 vezel MPO Multimode connector met een APC ontwerp. Een APC-connector heeft een betere reflectie, wat de transceivers en de SNR-verhouding ten goede komt. Dit is gestandaardiseerd in ANSI/TIA 604-18 en wordt momenteel gestandaardiseerd in IEC 61754-7-4. De IEEE heeft in 802.3cm de 400G Ethernet versies gestandaardiseerd en in de komende 802.3df de 800G Ethernet versies. De IEC 11801-1-bekabelingsnorm zal worden bijgewerkt met de MPO16 APC-connector om rekening te houden met de huidige marktsituatie en de beschikbare transceivers. Afhankelijk van de fabrikant van de transceiver, kunnen de 200GSR4 versies met de MPO8/12 versies UPC of APC in Multimode zijn. Als opfrisser, MPO singlemode connectors zijn alleen APC.

 

Wist u dat

De CommScope Infrastructure Academy drie online Propel-trainingen aanbiedt die GRATIS toegankelijk zijn voor al onze aanbieders van oplossingen, distributiepartners, consultants en klanten via CommScope Infrastructure Academy.

Samen met Propel productspecifieke training krijgt u een volledig overzicht van de nieuwe trends in datacenters en higher speed-Ethernet.

Klik hier om u te registeren:
SP8410 - Propel Product Fundamentals (productgrondslagen)
SP8412 - Propel Data Center Connector Fundamentals (connectorgrondslagen datacenters)
NIEUW: SP8414 Propel - Product Data Center Technology Fundamentals (technologiegrondslagen datacenters)
NIEUW: SP8420 Propel - Propel Design
NIEUW: SP8430 - Propel Installation



CommScope’s Technical Assistance Center (ook wel TAC)
Wilt u het CommScope-equivalent van een product van een andere fabrikant vinden? TAC kan helpen! Klik hier voor ondersteuning. 

 


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope Inc. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe