View as a webpage

Commscope

Haziran Bülteni

Sonraki CommScope Tehnical Family Web Semineri

Gelecek ayın CommScope Tehnical Family web seminerini kaçırmayın! 14 Temmuz’da Ağ Altyapı Tasarımında Hayatınızı Kolaylaştıran Araçlar konusuna odaklanacağımız bu oturumda bize katılın.

Danışmanların ve uygulayıcıların ağ altyapı proje tasarımlarında ve uygulamalarında, kendilerine yardımcı olacak araçlara, hesaplayıcılara ve kaynaklara, bunların hangisinin, ne zaman ve nasıl kullanılacağına ve nerede bulunabileceğine dair genel bir bilgi sunacağız.

Web seminerine buradan kaydolabilirsiniz.

BICSI onaylı Sürekli Eğitim Kredisi (CEC) alabileceğiniz web semineri.


Çözümler ve Ürün Güncellemeleri

 

imVision® System Manager 9.6.1 artık hizmetinizde ve imVision destek portalımızdan indirilebilir. Mekanlar, POE, raporlar, FNT yazılımı ile entegrasyon konusunda bilgi sahibi misiniz? Yerel sistem mühendisinize (SE) ulaşarak imVision’ın sizin için sunacağı çözümler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Günümüzün giderek karmaşıklaşan ağlarında, bilgileri ve öngörüleri nasıl yönetebileceğiniz hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.



CommScope, Eşyaların İnterneti (IoT) ve Ethernet Üzerinden Güç (PoE) uygulamaları için KJX-6A olarak adlandırılan yeni bir shielded Keystone Kategori 6A data prizi sunuyor. Aşağıda belirtilen özelliklere sahip olan bu çözüm, KJX-6A data prizi, a 24-port patch panel, sıvaüstü montaj kutuları ve faceplate içermektedir.
• PL standartlarına uyumlu olarak 2 konnektör bağlantı desteği
• IEEE 802.bt Tip 4’e göre 4PPoE ile uyumlu
• ISO/TIA’e uyumlu olarak 500Mhz bant genişliği desteği


 

CommScope’un EPX Fiber Panelleri
MPO modül, adaptör bloğu, splice kaset takılabilme ve ek kaset ile panel içinde füzyon yapmaya esnekliği sağlayan, standart port yoğunluğunda bir çözüm arayışında mısınız? Eğer öyleyse EPX FO panels ailesinin size sunduklarına bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Başlıca özellikler:
• Operasyonel kolaylık için kompakt ve hafif tasarım
• MPO modül, adaptör bloğu, splice kaset takabilme ve ek kaset ile panel içinde füzyon yapma olanağı sağlayan esnek çözüm
• G2 veya LGX/PNL (SD-Standart Yoğunluk) ile uyumlu farklı kapasitelerde panel seçenekleri


 

Fiber Konektörler: Farkları söyleyebilir misiniz?
Aşağıda önden görünüşü bulunan MPO16 konnektörü Propel™ çözümünün başlıca unsurlarından. 400G ve 800G Ethernet uygulamalarına sorunsuz bir geçiş imkanı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ve MPO8, 12 veya 24 konnektörleri ile aynı boyutta olsa da, dikkat etmeniz gereken bazı temel farklılıklara sahiptir.

1. Pin delikleri daha ayrıktır.

2. Anahtarlama mekanizması diğer tüm MPO konektörleri ile bağlantıyı önlemek için sola kaydırılmıştır.

3. Hem MM hem de SM’da konnektör tipi sadece APC (angled poslihed)’dir.

4. Gövdesi siyahtır ve koyu yeşil bir bas çek mekanizması bulunur.

Propel hakkında daha fazla bilgiye özel açılış sayfasından ve buradaki kaynak merkezinden ulaşabilirsiniz.


 

Sipariş Rehberi: Propel
Propel sipariş rehberi panellerden, modüllerden, adaptör bloklarından ve kablo bağlantılarından oluşan Propel çözümü hakkında detaylı bilgi içermektedir.

Standart Güncellemeleri

Sizin için bir sürpriz mi oldu?
CommScope, 16 fiber MPO multimode konnektörünü APC olarak piyasaya sundu. APC konnektör, alıcı-vericilerin ve SNR performansını arttıran daha iyi bir yansıma değerine sahiptir. APC MPO16, ANSI/TIA 604-18’de standart haline gelmiştir ve IEC 61754-7-4‘de standartlaşma süreci devam etmektedir. IEEE, 802.3cm'de 400G Ethernet versiyonunu ve sonraki 802.3df'de 800G Ethernet versiyonunu standartlaştırdı., Sektörün şuanki halini ve mevcut alıcı-vericilerin güncel durumunu belirtmek için IEC 11801-1 kablolama standardı MPO16 APC konnektörü ile güncellenecektir. Alıcı-verici üreticisine bağlı olarak MPO8/12 tabanlı multimode 200GSR4 uygulamaları UPC veya APC olabilir. Bilgileri tazelemek adına singlemode konnektörlerin yalnızca APC olduğunu hatırlatmak isteriz.

 

Biliyor muydunuz?

CommScope Altyapı Akademisi, 3 farklı Propel çevrimiçi eğitim kursunu, tüm çözüm ortaklarımıza, distribütörlerimize, danışmanlarımıza ve müşterilerimize ÜCRETSİZ olarak CommScope Altyapı Akademisi’nde sunmaktadır.

Propel’e özel eğitimlerin yanı sıra, veri merkezleri ve daha yüksek hızlı Ethernet'teki yeni trendler hakkında kapsamlı bir bilgi sahibi olacaksınız.

Kaydolmak için lütfen Buraya Tıklayın:
SP8410 - Propel Ürün Temel Özellikleri
SP8412 - Propel Veri Merkezi Konnektörleri Temel Özellikleri
YENİ: SP8414 Propel - Propel Veri Merkezi Teknolojisi Temel Özellikleri
YENİ: SP8420 Propel - Propel ile Tasarım
YENİ: SP8430 - Propel’in Kurulumu



CommScope’un Teknik Destek Merkezi Köşesi (kısaca TAC)
Farklı bir üreticiye ait bir ürünün CommScope’daki eşdeğer ürününü mü bulmanız gerekiyor? Teknik Yardım Merkezi’nden (TAC) yardım alın! Destek almak için lütfen buraya tıklayın. 

 


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope Inc. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe