View as a webpage

Commscope

Haziran Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

11 Temmuz’da gerçekleşecek olan “Akıllı Kablolama Yönetim Sistemi (AIM): Standartlar, Sağladığı Avantajlar, Kullanım Örnekleri” adlı bir sonraki CommScope Technical Family web seminerinde bize katılın.

ISO/IEC 18598 standardı, Otomatik Altyapı Yönetimi (AIM) sistemini "kabloların takılmasını veya çıkarılmasını otomatik olarak algılayan, altyapının yönetimini ve diğer sistemlerle veri alışverişini mümkün kılan bağlı ekipmanlar da dahil olmak üzere kablolama altyapısını belgeleyen entegre donanım ve yazılım sistemi" olarak tanımlamaktadır. Bu standart, bağlantı yönetiminden harici sistemlerle entegrasyona ve kurumsal ağların planlanması, yönetimi ve büyümesindeki süreçlere kadar çeşitli ve güçlü yeterlikleriyle AIM teknolojisinin oynadığı kritik önemi kabul etmektedir.

Bu web seminerinde, ISO/IEC 18598 (AIM) standardının ayrıntılı bir incelemesini sunacağız, çeşitli büyük kablolama ve veri merkezi standartlarında AIM referanslarını vurgulayacağız, AIM sistemlerini kullanan müşterilerin elde edebileceği ticari avantajları tartışacağız ve AIM sistemlerinin benimsenmesinin kurumsal sürdürülebilirlik hedeflerine yönelik sürekli katkıları nasıl kolaylaştırabileceğini keşfedeceğiz.

Buradan kaydolabilirisiniz.

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri


GigaREACH™ XL çözümü, SYSTIMAX® 2.0 ürün serimizin bir parçası olarak piyasaya sürülmüştür. Bu çözüm, aşağıdaki gibi 100 m üzeri uygulamaları destekleyecektir.




CommScope bir tavan bağlantı tertibatı (CCA) sunmaktadır. Kurulum için özel bir alet gerekmez.

Tavan bağlantı tertibatı, SYSTIMAX GigaSPEED® X10D, GigaSPEED XL ve PowerSUM U/UTP çözümlerinin yanı sıra Uniprise® ve NETCONNECT® U/UTP çözümlerinin kanal özelliklerini de desteklemektedir. CCA-CAT6A, CommScope'un tüm Kategori 6A /Sınıf EA U/UTP altyapı çözümleri için kanal özelliklerini desteklemektedir. CCA-CAT6, CommScope'un tüm Kategori 6/Sınıf E ve Kategori 5e/Sınıf D U/UTP altyapı çözümleri için kanal özelliklerini desteklemektedir.

Başlıca Özellikler ve Avantajlar

 


Mikro Hava Üflemeli Fiber

Dış ortamdaki fiber optik kurulum, çekilerek veya üfleme yoluyla yapılabilir. Bir kampüs ortamında, daha sonraki bir aşamada fiber optik kabloları -üfleme yoluyla iletmek için farklı binalardan birkaç küçük kanal döşemek mümkün olabilir.

Mikro hava üflemeli fiber, dış çapı 2,5 mm olan ve 1 km'den fazla üflenebilir bir kabloda 2-24 fiber olarak kullanılabilir.

CommScope’un düşük sürtünmeli mikro kanal kabloları, dış muhafaza çapı 3,9 mm olan 2-24 fiber olarak sunulmaktadır. Bu kablolar 7/4 mm veya 10/6 mm kanallarda kullanılabilir.

Dış çapı 9,5 mm olan 288 tek modlu fiber kablo çözümü, 16/13 mm gibi daha büyük kanal boyutlarıyla çalışır.

Biliyor muydunuz?

Fiber ve bakır yapılandırılmış kablolama çözümleri hakkında en son haberleri ve güncellemeleri öğrenmek için CommScope Enterprise LinkedIn sayfasını takip edin. Geleceğe hazır olun ve binalar, veri merkezleri ve kampüsler için performans ve uygulama potansiyelini genişletin.


Teknoloji Blogu

CommScope Crosstalk podcast’inin son bölümüne göz atın: “Ken Hall ve sunucu Mike Cooper ile Veri Merkezini Yapay Zeka için hazırlama.”

Erişim için buraya tıklayın. Spotify, Apple podcast’leri ve diğer tüm büyük podcast yayın platformları aracılığıyla mobil cihazınızdan dinleyebilirsiniz.

CommScope’un Teknik Yardım Merkezi köşesi (TAC)


SYSTIMAX® 2.0’a hoş geldiniz

Bölgesel TAC acenteleri size 7/24 çevrimiçi teknik destek sağlamaya hazırdır.

İşte SYSTIMAX 2.0 Güvencesi!

Bize ulaşın:
https://www.commscope.com/support/enterprise-networks/

Her zaman…TAC ile başlayın!


İşinizi kolaylaştırıyoruz:


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisine e-posta gönderin (7/24) ve hemen yanıt alın:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?


Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.
24 saat. Pzt-Cum

 


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe