View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief juni

Webinar van de CommScope Technical Family


Neem deel aan het volgende webinar van de CommScope Technical Family, “Automated Infrastructure Management (AIM) Systems: Normen, zakelijke voordelen en gebruiksscenario's” op 12 juli.

De ISO/IEC 18598-norm voor een Automated Infrastructure Management (AIM)-systeem definieert het als een “geïntegreerd hardware- en softwaresysteem dat automatisch het aanbrengen of verwijderen van patchsnoeren detecteert, de bekabelingsinfrastructuur documenteert, inclusief aangesloten apparatuur, waardoor beheer van de infrastructuur en gegevensuitwisseling met andere systemen mogelijk is.” Deze norm erkent het cruciale belang dat de AIM-technologie heeft met zijn gevarieerde en krachtige mogelijkheden, van connectiviteitsbeheer tot integratie met externe systemen en processen bij de planning, het beheer en de groei van bedrijfsnetwerken.

In dit webinar geven we een gedetailleerde beoordeling van de ISO/IEC 18598 (AIM)-norm, benadrukken we AIM-referenties in verschillende belangrijke normen voor bekabeling en datacenters, bespreken we de zakelijke voordelen van klanten die AIM-systemen gebruiken en verkennen we hoe de implementatie van AIM-systemen voortdurende bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven kan faciliteren.

Meld u hier aan.

Oplossingen en productupdates


Als onderdeel van onze SYSTIMAX® 2.0-productlijn wordt de GigaREACH™ XL-oplossing gelanceerd. Deze oplossing ondersteunt toepassingen op meer dan 100 m, zoals die hieronder.




CommScope biedt een plafondconnector (CCA). Er is geen speciaal gereedschap nodig voor de installatie.

De plafondconnector ondersteunt de kanaalspecificaties van de oplossingen SYSTIMAX GigaSPEED® X10D, GigaSPEED XL en PowerSUM U/UTP, evenals Uniprise® en NETCONNECT® U/UTP. De CCA-CAT6A ondersteunt de kanaalspecificaties voor alle CommScope-infrastructuuroplossingen van categorie 6A/klasse EA U/UTP. De CCA-CAT6 ondersteunt de kanaalspecificaties voor alle infrastructuuroplossingen van CommScope van categorie 6/klasse E en categorie 5e/klasse D U/UTP.

Belangrijkste kenmerken en voordelen


Blaasbare microvezels

De glasvezelinstallatie kan in een buitenomgeving worden uitgevoerd door te trekken of te blazen. In een campusomgeving kan het mogelijk zijn om meerdere kleine kanalen vanuit de verschillende gebouwen te leggen, om er in een later stadium glasvezelkabels in te blazen.

Blaasbare microvezel is verkrijgbaar in 2-24 vezels in een kabel met een buitendiameter van 2,5 mm en is blaasbaar over meer dan 1 km.

De CommScope-kabels met lage wrijving voor microkanalen zijn verkrijgbaar in 2-24 vezels, waarbij de diameter van de buitenmantel 3,9 mm is. Deze kabels kunnen worden gebruikt voor kanalen van 7/4 mm of 10/6 mm.

De oplossing 288 singlemode-vezelkabel, met een buitendiameter van 9,5 mm, werkt met grotere kanaalmaten zoals de maat 16/13 mm.

 

Wist u dat?

Volg de LinkedIn-pagina van CommScope Enterprise om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates over glasvezel- en kopergestructureerde bekabelingsoplossingen. Wees klaar voor de toekomst en vergroot het prestatie- en toepassingspotentieel voor gebouwen, datacenters en campussen.

Het Tech-blog

Bekijk deze recente aflevering van de CommScope Crosstalk podcast: “Het datacenter voorbereiden op AI met Ken Hall en gastheer Mike Cooper.”

Klik hier voor toegang. U kunt op uw mobiele apparaat luisteren via Spotify, Apple podcasts en alle andere grote podcaststreamingplatforms.

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


Welcome bij SYSTIMAX® 2.0

Regionale TAC-agenten staan klaar om u dag en nacht online technische assistentie te bieden.

Dat is de SYSTIMAX 2.0-garantie!

Neem contact met ons op:
https://www.commscope.com/support/enterprise-networks/

Begin altijd met het TAC!


We helpen u graag:


Waar bent u gevestigd? E-mail een TAC-medewerker in uw regio (24/7) en ontvang snel antwoord:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?


Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.
24 uur Ma-vr

 


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe