View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief april

 

Hard vooruit met de snelheid en flexibiliteit van Propel, het nieuwe, snelle glasvezelplatform dat de eerste MPO16-oplossing voor 800 Gbit/s presenteert.

400G/800G-migratie, hogere betrouwbaarheidsvereisten, stijgende implementatie- en onderhoudskosten - het is lastig om de infrastructuuruitdagingen van uw datacenter het hoofd te bieden. CommScope maakt het gemakkelijker met Propel™, het end-to-end, modulair gestructureerde glasvezelplatform met uiterst laag verlies, dat zich gemakkelijk en snel aanpast aan al uw netwerkuitdagingen.

Propel™ heeft glasvezelpanelen met een hoge densiteit, verwisselbare modules en adapters, en multimode/singlemode glasvezeltrunks en assemblies. De introductie van MPO16-bekabeling en -connectiviteit - u kunt hiermee naadloos migreren naar efficiëntere 400G/800G-implementaties terwijl legacy toepassingen met 8, 4 en 2 vezels volledig worden ondersteund.

Volgende CommScope Technical Family Webinar


Op 21 april presenteren we Propel, ons nieuwste glasvezelplatform dat speciaal is ontworpen voor 800Gbit/s. REGISTREER hier voor dit webinar.

Oplossingen en productupdates


De nieuwe Propel-landingspagina is de belangrijkste bron voor alle ondersteunende documentatie. Neem snel een kijkje en laat je verrassen! 
Oplossingsbrochure
Bestelhandleiding
Ontwerprichtlijnen

 

Wist u dat?


Wat is er nu? Wat volgt er? Wilt u meer weten over de belangrijke netwerkzaken van vandaag? Bent u benieuwd naar wat de toekomst zal brengen? Vind hier de antwoorden op ‘TheEnterprise Source, de webpagina van CommScope die actuele, relevante informatie biedt over de huidige staat en de toekomst van connectiviteitsinfrastructuur.

De Fact Files voor Migratie naar 400/800G bieden alle informatie over de evolutie van het datacenternetwerk ter ondersteuning van de behoefte aan MPO16 en Propel.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope Inc. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe