View as a webpage

Commscope

Nisan Bülteni

CommScope Teknik Ailesi Web Semineri

16 Mayıs’ta gerçekleşecek “Veri Merkezinizi Yapay Zekaya Hazırlayın” adlı bir sonraki CommScope Technical Family Web Semineri’nde bize katılın.

Yapay zeka, tüm veri merkezi pazarında günden güne daha fazla kullanılıyor. Güvenilir ağ işletimi ve performansının desteklenmesi için sağlam ve çevik bir fiziksel katman kablolama sistemi elzemdir.

Bu web seminerinde farklı yapay zeka türlerini, yapay zeka tabanlı hizmetler ve ürünler sunmak üzere oluşturulan ağları ve farklı ağ teknolojilerini keşfedeceğiz. Teknolojinin bant genişliği hızlarındaki değişimi nasıl yönlendirdiğini, ağ geçişini destekleme üzerindeki etkisini ve yapay zeka ağını geleceğe hazır hale getirecek destekleyici kablolama çözümlerini tüm detaylarıyla ele alacağız.

Buradan kaydolabilirisiniz.

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri


SYSTIMAX® GigaSPEED® bakır çözümleri ailesinin en yeni üyesi GigaSPEED XL5™ ile tanışın. Bu Cat 6 çözümü, 100 metreye kadar 2,5 ve 5 GBE’yi destekler, azaltma (mitigation) veya yükseltme (upgrade) gerektirmez.


InstaPATCH® CU Fabrikada Hazır Sonlandırılmış Bakır Çözümü artık küçük çaplı Cat 6A kabloyla (1091SD) sunuluyor

CommScope, InstaPATCH CU GigaSPEED Fabrikada Hazır Sonlandırılmış Bakır Montaj Portföyü’nde GigaSPEED X10D® Kategori 6A 23AWG 1091SD U/UTP Non-plenum Riser kabloyu kullanıma sunacak. Parça numarası 1091SD (Küçük Çap) olan bu daha küçük genel çaplı Kategori 6A Non-plenum Riser kablonun eklenmesiyle, mevcut portföydeki mevcut Kategori 6A kablo ailesi tamamlanacak.

Daha fazla bilgi edinmek üzere MyCommScope hesabınıza giriş yapmak için buraya tıklayın.

 


CommScope Altyapı Akademisi SYSTIMAX müşterileri, artık kendileri için özel olarak tasarlanmış 120’den fazla dersten oluşan ücretsiz bir müfredata erişme olanağına sahip olacaklar. Onaylı bir SYSTIMAX iş ortağıysanız, erişim konusunda yardım almak için lütfen hesap yöneticinizle iletişime geçin.

Biliyor muydunuz?


Çevresel Ürün Beyanları

Çevresel Ürün Beyanı; ISO 14025 tarafından, aynı işlevi yerine getiren ürünler arasında karşılaştırma yapılmasını sağlamak için bir ürünün yaşam döngüsüne ilişkin çevresel bilgileri nicelikle belirten şeffaf ve tarafsız bir rapor olan Tip III beyanı olarak tanımlanır.

CommScope’un Çevresel Ürün Beyanları hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın. İçerik sayfanın ortasında yer alır.


CommScope, veri merkezinizin altyapısının planlamasını, tasarımını ve optimizasyonunu zahmetsizce kolaylaştırmanıza yardımcı olacak ücretsiz ve son teknoloji araçlar sunar. Değerli zamanınızı, çabanızı ve uzmanlığınızı daha önemli alanlara yönlendirmenize yardımcı olacak üç temel aracımıza ilişkin eğitim videosunu burada bulabilirsiniz.

İzlemek için buraya tıklayın.

Teknoloji Blogu

CommScope Crosstalk podcast’inin son bölümüne göz atın. Sunucu Mike Rearden, Shawn Clark ile “Varsayımla İlerleme - Ağınızda Faydalı Görünürlük Kazanma” hakkında konuşuyor.

Dinlemek için buraya tıklayın.

CommScope’un Teknik Yardım Merkezi köşesi (TAC)


SYSTIMAX® 2.0’a hoş geldiniz

Bölgesel TAC acenteleri size 7/24 çevrimiçi teknik destek sağlamaya hazırdır.

İşte SYSTIMAX 2.0 Güvencesi!

Bize ulaşın:
https://www.commscope.com/support/enterprise-networks/

Her zaman…TAC ile başlayın!


İşinizi kolaylaştırıyoruz:


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisine e-posta gönderin (7/24) ve hemen yanıt alın:

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?


Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.
24 saat. Pzt-Cum

 


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe