View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief maart

Webinar van de CommScope Technical Family


Schuif aan voor het volgende webinar van de CommScope Technical Family, “Het universum van optischevezelpolariteit” op 12 april.

Polariteit van optische vezels is een essentieel proces op het gebied van ontwerp en implementatie, dat wordt gebruikt om de goede werking van alle optische netwerken te garanderen.

In dit webinar leggen we de verschillen uit tussen simplex-, duplex- en parallelle optische toepassingen en de polariteitscomponenten die nodig zijn voor een functionerend optisch pad.

We zullen de normen doornemen omtrent de polariteit van optische vezels, de verschillende soorten polariteit die in de normen worden geïdentificeerd, en “best practices” vaststellen voor het implementeren van de correcte polariteitsmethodologie.

Meld u hier aan.

Oplossingen en productupdates


SYSTIMAX® VisiPORT™

VisiPORT is de nieuwste toevoeging aan het SYSTIMAX-netwerkintelligentieportfolio. Deze oplossing is bedoeld om nauwkeurige informatie over poortstatus en capaciteit te verschaffen door middel van realtime gegevensupdates en meldingen. Ze vormt een aanvulling op de bestaande documentatietools en IT-workflow van een klant. Voor klanten zonder een solide documentatieformat kan VisiPORT snel de toegang tot poortconnectiviteit weergeven.

De SYSTIMAX VisiPORT is een zeer krachtige monitoringoplossing, die nauwkeurige en realtime informatie levert over de beschikbaarheid en benutting van poorten.

VisiPORT wordt geleverd met vooraf geconfigureerde dashboards en paneelweergaven. Deze geven de poortstatus en LED-begeleidingsfuncties op afstand weer die dienen als de ogen en oren van de klant. VisiPORT beschikt ook over een breed scala aan browsergebaseerde functies, waaronder beheer op afstand, capaciteits- en statusmeldingen, en meer.

Wist u dat?


CommScope werkt aan de verbetering van de SYSTIMAX® application assurance. Enkele van de verbeteringen zijn onder meer een gratis proefperiode van 90 dagen voor de imVision® System Manager software, een nieuw gratis curriculum van meer dan 120 cursussen voor klanten van de CommScope Infrastructure Academy, een digitaal garantiecertificaat en meer!



CommScope kan u helpen bij het genereren van stuklijsten (BoM), specificatiedocumenten of inzendingen in een paar snelle, eenvoudige stappen.

  1. Maak een account aan op commscope.com/membership
  2. Zodra u bent ingelogd op uw account, gaat u naar “Mijn applicaties”. Selecteer “Mijn productlijsten” en maak een lijst/project.
  3. Voeg producten toe aan uw lijst door te zoeken in de CommScope e-catalogus en items toe te voegen aan de stuklijst van uw project.
  4. Deze link toont de bijgewerkte gebruikersinterface voor de tool Mijn productlijst, waarbij aanvullende details aan klantvoorstellen worden toegevoegd. We kunnen de specificatiebladen ook dynamisch vertalen naar zeven verschillende talen!


Het Tech-blog

Bekijk deze recente aflevering van de CommScope Crosstalk-podcast – Mike Rearden praat met Mike Cooper over “Het kiezen van de juiste training en ondersteuning voor uw team.”

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


Welcome bij SYSTIMAX® 2.0

Regionale TAC-agenten staan klaar om u dag en nacht online technische assistentie te bieden.

Dat is de SYSTIMAX 2.0-garantie!

Neem contact met ons op:
https://www.commscope.com/support/enterprise-networks/

Begin altijd met het TAC!


We helpen u graag:


Waar bent u gevestigd? E-mail een TAC-medewerker in uw regio (24/7) en ontvang snel antwoord:

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?


Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.
24 uur Ma-vr

 


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe