View as a webpage

Commscope

Şubat Bülteni

SYSTIMAX® 2.0’ı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

Lütfen yeni SYSTIMAX açılış sayfasına göz atın. Haberler ve gelişmeler için yeni CommScope Enterprise LinkedIn sayfasını takip edin.
 

CommScope Teknik Ailesi Web Semineri

14 Mart’ta düzenlenecek olan “NBASE-T – Cat6 veya Cat6A, en iyi kablolama seçeneği hangisidir?” konulu CommScope Teknik Ailesi web seminerinde bize katılın.

NBASE-T’nin ortaya çıkmasıyla birlikte müşterilerin tercih edebilecekleri iki kablolama seçeneği vardır: Kategori 6 veya Kategori 6A. Kategori 6 yalnızca 1GbE desteklemektedir ve NBASE-T’yi desteklemek için pahalı ve zaman alıcı dönüşüm stratejileri gerektirebilir. Kategori 6A, NBASE-T’yi desteklemekten daha fazla kapasiteye sahiptir ve ileriye dönük en iyi seçimdir ancak aynı zamanda daha yüksek bir yatırım gerektirir. Bu web seminerinde NBASE-T tasarımında dikkat edilmesi gereken hususları, en son teknik servis bültenlerini (TBS) ve “NBASE-T için en iyi kablolama seçeneği hangisidir?” sorusunu değerlendirirken göz önünde bulundurulması gereken etkenleri tartışıyor olacağız.

Web seminerine buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri


CommScope, SL Jack arka kapak görünümünde bir değişiklik yaptı. Sol üstteki resimde gösterildiği gibi şu anda füme gri ve mavi olan bu arka kapaklar beyaz renge dönüşecek. Bu değişikliğin, kapakların işlevselliği veya sağlamlığı üzerinde herhangi bir etkisi olmayacak. Halihazırda piyasada bulunan kapaklar kullanılmaya devam edecek.

CommScope aynı zamanda Cat5e ve Cat6 jackların arka kapağını bu kapak ile teke düşürerek her iki jackın kapağını bir kapakta birleştirecek. Yeni kapakların müşterilere 2024 yılının ikinci çeyreğinin başlarında sunulması öngörülüyor. Kesin tarihler, malzemelerin envanter seviyelerine bağlı olarak bölgeye göre değişiklik gösterecektir. Jack ürün kodlarında veya fiyatlandırmada herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Aşağıdaki önceden yüklenmiş paneller bu değişiklikten etkilenecektir:

  • 760237054 UNP-UDDM-SL-1U-48
  • 760237055 UNPA-UDDM-SL-1U-48
  • 760237060 NPP-UDDM-SL-1U-48
  • 760237061 NPPA-UDDM-SL-1U-48

Aşağıdaki jack ailesi de bu değişiklikten etkilenecektir:

Cat6 Jacklar

  • Cat6 SL
  • USL600
  • KJ610
  • UKJ600
  • UNJ600

Cat5e Jacklar

  • SL Cat5e
  • KJ510
  • UNJ500

CommScope, bakır jack portföyümüzdeki jack renklerimizi düzene koymak için NETCONNECT®, Uniprise® ve CommScope bakır jacklarında SYSTIMAX® jacklarının mevcut renk paletiyle uyumlu olacak şekilde görünüşünde bir değişiklik yapmaya karar verdi. Yalnızca aşağıdaki renkler bu değişiklikten etkilenecektir: Turuncu / Mavi / Kırmızı / Sarı / Yeşil ve Menekşe. Yeni renklerin bir örneği yukarıda görülebilir.

Bu sürecin sonunda, etkilenen jackların ürün kodlarını değiştireceğiz. Bu değişiklikten etkilenen malzemelerin ürün kodları, stoka bağlı olarak önümüzdeki 9 ay içinde aşamalı olarak kaldırılacaktır. Bu değişikliğin, jackların işlevselliği veya performansı üzerinde herhangi bir etkisi olmayacaktır. Yeni renkli jackların müşterilere 2024 yılının ikinci çeyreğinin başlarında sunulması öngörülmektedir. Kesin tarihler, malzemelerin envanter seviyelerine bağlı olarak bölgeye göre değişiklik gösterecektir. CommScope mevcut kurulumların geçişine destek olacaktır. Yeni kurulumlarda siparişlerin, yeni ürün kodları ile verilmesini öneriyoruz.

Biliyor muydunuz?


1.
Yeni bir Propel/Arista sipariş kılavuzu mevcut.


2. CommScope
yeni bir Dijital Toplum Oluşturma e-Kitabı yayınladı.

 

Teknoloji Blogu

CommScope Crosstalk podcast’inin “İnovasyon Tanımlandı – SYSTIMAX’ın Mirası” başlıklı yeni bölümünü dinleyin. Michael Rearden, sunduğu kayda değer katkılarıyla bütün ICT endüstrisini daha iyi hale getirdiği söylenebilecek bir yenilikçiyle konuşuyor. Dinlemek için buraya tıklayın.

CommScope’un Teknik Yardım Merkezi köşesi (TAC)


Diğer CommScope ürünleriyle ilgili teknik sorularınız mı var?
TAC ile başlayabilirsiniz.

CommScope, koaksiyel kablolar ve dış mekan teçhizat kapamaları gibi çok çeşitli ürünler sunar; P3, QR veya FOSC gibi markaları tanıyor olabilirsiniz. TAC temsilcileri size yardımcı olmaya hazır!

Koaksiyel Kablo Çözümleri


Fiber Optik Bağlantı Ek Kutuları


İşinizi kolaylaştırıyoruz:


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisine e-posta gönderin (7/24):

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?


Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.
24 saat. Pzt-Cum

 


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe