View as a webpage

Commscope

Ocak Bülteni


CommScope Sistem Mühendisliği Ekibi Mutlu Yıllar Diler!

2024’ün sizin için başarı ve refah ile dolu bir yıl olmasını dileriz. Bu yıl da CTF programına katılmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
 

CommScope Teknik Ailesi Web Semineri

2023 web seminerlerinden herhangi birini kaçırdıysanız, burada bağlantısı verilen CTF web sitesindeki kayıtlar aracılığıyla bu web seminerlerini istediğiniz zaman izleyebilir ve BICSI CEC'leri kazanabilirsiniz.



15 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan “Fiber Optik Bağlantıları Kontol Etme,Temizleme ve Test Etme” konulu canlı CTF web seminerini kaçırmayın.

Fiber optik kablo testlerine yönelik ISO/IEC 14763-3 standardın yeni sürümünün 2024’te yayınlanması planlanmakta.

Bu kapsamlı yayın, özellikle fiber test mühendisleri için bir araç olarak tasarlandı. Bu web seminerinde, bu yeni standardın detaylarını inceleyeceğiz. Kontrol etme, temizlik ve test süreci açısından LSPM (ışık kaynağı güç ölçer) ve OTDR (optik zaman alanı yansıma ölçer) test yöntemleri arasındaki farkları gösterecek ve test hassasiyetinin ne kadar kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayacağız.

Ölçümlerde hassasiyet sağlamanın en önemli unsurlarından biri, referans konnektörlerin kullanılmasıdır. Dolayısıyla genel kalıcı bağlantının hesaplanması ve ulaşılabilir kanal limitlerinin belirlenmesine yönelik teorik bir temel sağlayacağız. Bu bilgi, fiber optik kabloların etkin bir şekilde test edilmesini sağlayan standart ve yöntemlerin daha kapsamlı bir şekilde anlaşılmasına katkıda bulunacaktır.

Bu web seminerine buradan kaydolabilirsiniz.

 

Ürün Güncellemeleri


Propel Mesh Modüller satışta! Mesh modüller, ek kablo karmaşasına yol açmadan ağ mimarisinin çoğaltılmasını sağlıyor. Modüllerin arkasına, 4 farklı switch portundan gelen 4 MPO8 bağlantı takılır ve mesh module her birinden bir fiber çifti öndeki 4 adet MPO8 portundan her birine bağlar. Bir dizi array kablonun yaptığı işlevi gerçekleştirir ve ön kısımda 4 ayrı switche giden 4 standart MPO8 ULL patch cord kullanılır.

Biliyor muydunuz?

Commscope.com adresinde bulunan e-katalog üzerinden ürün arayabilir ve ürün şartnamelerini aşağıdaki dillerde indirebilirsiniz: Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, Almanca, Japonca, Portekizce ve İspanyolca.

Teknoloji Blogu

Michael Rearden, CommScope Crosstalk yayınında BICSI CEO’su John Daniels ile “Yerel ve Küresel Liderlik – BICSI'nin ICT Endüstrisindeki Küresel Etkisi” hakkında konuşuyor. Dinlemek için buraya tıklayın.

CommScope’un Teknik Yardım Merkezi köşesi (TAC)


Teknik sorularınız mı var? TAC ile başlayabilirsiniz.


İşinizi kolaylaştırıyoruz:


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisine e-posta gönderin (7/24):

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?


Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.
24 saat. Pzt-Cum

 


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe