View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief oktober

Webinar van de CommScope Technical Family

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het volgende CommScope Technical Family-webinar, “Structured Cabling System Infrastructure Best Practices” op 9 november.

De bekabelinginfrastructuur is van cruciaal belang. Dit zijn als het ware de levensaders van informatiesystemen, aangezien ze verschillende informatiesystemen met elkaar en met externe communicatienetwerken verbinden.

In dit webinar bespreken we de best practices voor gestructureerde bekabelingssystemen (SCS ofwel structured cabling systems), omdat een goede installatie van deze systemen toekomstige investeringen beschermt.

Het toepassen van best practices voor gestructureerde bekabelingssystemen is essentieel voor het minimaliseren van bestaande en toekomstige netwerkrisico's.

Registreer u hier voor het webinar.

 

Wist u dat?


Het GRATIS Fiber Fit Partner-programma biedt partners leermodules op drie niveaus rondom het thema glasvezel. In totaal wordt ongeveer vijf uur on-demand training aangeboden in de vorm van opgenomen virtuele sessies. Deelnemers die het programma afronden verdienen 3 BICSI Continuing Education Credits (CEC's). Wanneer u het programma uiterlijk 14 november voltooit, maakt u bovendien kans op het winnen van een Apple Watch®! Klik hier voor meer informatie.

 

Oplossingen en productupdates


Propel™ glasvezelpanelen met vaste blades
zorgen voor een goed beheerbare standaard dichtheid wanneer uitschuifbare blades niet nodig zijn. Dit paneel biedt flexibele connectiviteit voor kleinere datacenters of racks/kasten met maximaal 48 duplex poorten per rack-eenheid. Klik hier voor meer informatie.

Productkenmerken:

  • Vaste blade wanneer er geen beweging gewenst is
  • Open versies voor Top of Rack-toepassingen (ToR)
  • Modulair, elk formaat cassettepast op de Propel blades
  • Geschikt voor architecturen met 8, 12, 16 of 24 vezels

Propel-lascassettes bieden klanten een end-to-end Propel-oplossing voor gegarandeerde prestaties wanneer pre-terminated niet mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

Productkenmerken:

  • Modulair, elk formaat cassette past op de Propel blades
  • LC-adapters hebben interne afsluiters/stofkappen
  • Kan vanaf de voor- of achterzijde van het paneel worden geïnstalleerd
  • Inclusief lasbeschermers


Nieuwe Propel-producten, kenmerken en voordelen voor klanten worden uitgelicht in een nieuwe video. Klik hier om de video te bekijken.

Over normen


De CommScope-afdeling voor gebouwen en datacenters heeft een multidisciplinair meerfasenplan ontwikkeld om onze inspanningen en resultaten op het gebied van duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen en om onze klanten en partners te helpen hetzelfde te doen. Dit plan brengt onze kerncompetenties op het gebied van netwerkarchitectuur, materiaalwetenschap en technologische innovatie op één lijn met essentiële milieubehoeften: energiebesparing, afvalvermindering en decarbonisatie. Het definieert hoe wij op de markt reageren en welke processen/systemen nodig zijn om toekomstige duurzaamheidsacties te ondersteunen.



Een EPD-productcertificering (Environmental Product Declaration, ofwel milieuverklaring voor producten) wordt door ISO 14025 gedefinieerd als een type III-verklaring in de vorm van een transparant en objectief rapport dat milieu-informatie over de levenscyclus van een product kwantificeert om vergelijkingen mogelijk te maken tussen producten met dezelfde functie. Klik hier voor de EPD van kabels, te vinden halverwege de pagina.

Het Tech-blog


Gebruikt u al BIM-tools (Building Information Management)? Dit is een intelligent, op 3D-modellen gebaseerd systeem waarmee architecten, ontwerpers, planners en engineers gebouwen en infrastructuur efficiënter kunnen plannen, ontwerpen, bouwen en beheren. CommScope BIM-objecten kunnen worden gedownload en weergegeven in verschillende ontwerptoepassingen voor architectuur en bouwontwerp zoals Autodesk® Revit®, Vectorworks®, Archicad® en SketchUp®. Propel™ en Powered Fiber zijn de nieuwste toevoegingen. Klik hier voor toegang.

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


Heeft u vragen over Propel? Krijg hulp bij het selecteren en configureren van oplossingen met de nieuwe producten van CommScope.

We helpen u graag:


Waar bent u gevestigd? Stuur een e-mail naar een TAC-medewerker in uw regio (24/7):

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?


Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.
24 uur Ma-vr

Vind eenvoudig de juiste contactpersoon voor al uw vragen: commscope.com/support/enterprise-networks/


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe