View as a webpage

Commscope

Ekim Haber Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

9 Kasım’da gerçekleşecek olan “Yapısal Kablolama Sistemlerinde Örnek Altyapı Uygulamaları” konulu bir sonraki CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Kablolama altyapısı kritik öneme sahiptir. Farklı bilgi sistemlerini birbirine ve yanı sıra dış iletişim ağlarına bağladığından bilgi sistemlerinin can damarıdır.

Yapısal kablolama sisteminin doğru kurulumu gelecekteki yatırımların korunmasını sağladığından, bu web seminerinde örnek teşkil eden yapısal kablolama uygulamalarını inceleyeceğiz.

En iyi yapısal kablolama uygulamalarının uygulanması şimdiki ve gelecekteki ağ risklerini en aza indirmenin anahtarıdır.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Biliyor muydunuz?


ÜCRETSİZ Fiber Fit İş Ortağı Programı
, İş Ortaklarına fiber merkezli üç düzeyli öğrenme modülü sunuyor. Toplamda yaklaşık beş saatlik eğitim, kaydedilmiş sanal oturumlarda isteğe bağlı olarak verilmektedir. Programı tamamlayan katılımcılar 3 BICSI Sürekli Eğitim Kredisi (CEC) kazanacaktır. Programı 14 Kasım’a kadar tamamlayarak siz de bir Apple Watch® kazanma şansı yakalayın! Daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.  

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri


Propel™ sabit raflı fiber paneller
, kaydırılabilen rafların gerekli olmadığı durumlarda yönetilebilir standart yoğunluk sağlar. Bu panel, raf ünitesi başına 48 adede kadar duplex port bağlantısı ile daha küçük veri merkezleri veya kabinler için esnek bağlantı sunar. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Ürün Özellikleri:

  • Hareket istenmeyen durumlar için sabit raflar
  • Top of Rack (ToR) uygulamaları için açık çeşitler
  • Modüler, herhangi bir boyuttaki kaset Propel panel rafına takılabilir
  • 8f, 12f, 16f veya 24f mimarilerini destekler

Propel splice kasetleri, müşterilere, erken teslimat olanaklı olmadığı zaman iletilen performansa olanak veren uçtan uca bir Propel çözümü sağlar. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Ürün Özellikleri:

  • Modüler, herhangi bir boyuttaki kaset bir Propel panel rafına takılabilir
  • LC adaptörleri dâhili kapaklara sahiptir
  • Panelin önünden veya arkasından takılabilir
  • Ek koruyucu dâhildir


Propel
’in yeni ürünleri, özellikleri ve müşterilerin avantajları yeni bir videoda gösteriliyor. İzlemek için buraya tıklayın.


Standart Bayt


CommScope’un bina ve veri merkezi segmenti, sürdürülebilirlik çabalarımızı ve sonuçlarımızı iyileştirmek ve müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın da aynı şeyi yapmasına yardımcı olmak için çok disiplinli, çok aşamalı bir plan geliştirmiştir. Bu plan; ağ mimarisi, malzeme bilimi ve teknolojik inovasyon alanlarındaki temel yetkinliklerimizi, enerji azaltımı, atık azaltımı ve karbonsuzlaştırma gibi kritik önem taşıyan çevresel ihtiyaçlarla uyumlu hâle getirmektedir. Pazarın taleplerine nasıl yanıt vereceğimizi ve gelecekteki sürdürülebilirlik eylemlerini desteklemek için gereken süreçleri/sistemleri tanımlamaktadır.


Çevresel Ürün Beyanı (EPD), ISO 14025 tarafından, aynı işlevi yerine getiren ürünler arasında karşılaştırma yapılmasını sağlamak için bir ürünün yaşam döngüsüne ilişkin çevresel bilgileri nicelikle belirten şeffaf ve objektif bir rapor olan Tip III beyanı olarak tanımlanmaktadır. Sayfa ortasında yer alan kabloların EPD’sini bulmak için buraya tıklayın.

Teknoloji Blogu


Yapı Bilgi Yönetimi (BIM) Araçlarını halihazırda kullanıyor musunuz? Mimarların, tasarımcıların, planlamacıların ve mühendislerin binaları ve altyapıyı daha verimli bir şekilde planlamalarını, tasarlamalarını, inşa etmelerini ve yönetmelerini sağlayan akıllı, 3B model tabanlı bir sistemdir. CommScope BIM nesneleri indirilebilir ve Autodesk® Revit®, Vectorworks®, Archicad® ve SketchUp® gibi bir dizi mimari ve bina tasarım uygulamasında görüntülenebilir. Propel™ ve Güçlendirilmiş Fiber, en son eklenenlerdir. Erişim için buraya tıklayın.

CommScope’un Teknik Destek Merkezi (TAC)


Propel
ile ilgili sorularınız mı var? CommScope’un yeni ürünlerini kullanarak çözümlerin nasıl seçileceği ve yapılandırılacağı konusunda yardım alın.


İşinizi kolaylaştırıyoruz:


Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisine e-posta gönderin (7/24):

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?


Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.
24 saat. Pzt-Cum

Tüm sorularınız için doğru iletişim kişisini bulmak çok kolay: commscope.com/support/enterprise-networks/


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe