View as a webpage

Commscope

Nieuwsbrief september

Webinar van de CommScope Technical Family

Schuif aan bij het volgende CommScope Technical Family-webinar ‘To cable, or not to cable, that is the question – Are wireless networks replacing wired infrastructures?’ (Kabel of geen kabel, dat is de vraag – worden bekabelde infrastructuren vervangen door draadloze netwerken?) op 13 oktober.

In de afgelopen tien jaar zijn meer en meer apparaten draadloos verbonden met netwerken, een technologie die nu algemeen als toegankelijk en als gebruiksvriendelijk wordt beschouwd.

In dit webinar beantwoorden we een belangrijke vraag voor IT-managers die op dit moment een nieuwe netwerkinfrastructuur moeten plannen of implementeren: “Verdwijnen bekabelde netwerken om plaats te maken voor nieuwe draadloze technologieën?”

We analyseren de belangrijkste technologieën die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Daarnaast luisteren we naar een aantal experts uit de draadloze sector om inzicht te krijgen in de implicaties van wifi- en DAS-systemen.

Registreer u hier voor het webinar.

 

Oplossingen en productupdates


imVision®-servicepack v9.7 SP1
is nu beschikbaar en kan worden geïnstalleerd over de huidige versie 9.7_3416. Het servicepack verbetert de prestaties bij het openen van Trace- en Patching-vensters en bij het weergeven van de sitestructuur. API-synchronisatie is nog sneller geworden, met een verbeterde ontvangst van alarmmeldingen van de hardware. Klik hier voor toegang.



Bekijk naar aanleiding van de podcast van afgelopen maand over CI&M de volgende drie nieuwe FiberGuide® video's: DesignPro, 12-Inch Express Exit en Flex Verticals


CommScope kondigt de stopzetting (end of life, EOL) van bepaalde AGL-glasvezelpanelen aan en een rebranding van veelvoorkomende uitvoeringen. De EPX-glasvezelpanelen zijn de voorgestelde vervangende panelen.

  • Rebranded onderdelen hebben dezelfde 760 MID met een nieuwe beschrijving.
  • De stopzetting (EOL) gaat in op 30 november 2023. Na deze datum worden er geen bestellingen meer geaccepteerd.
  • Alle tussentijdse offertes voor stopgezette onderdelen moeten zodanig worden gepland dat de productverzending voor 20 december 2023 is voltooid.

Informatie over stopzetting en vervanging


Over normen


Op commscope.com is een nieuwe pagina gelanceerd over duurzaamheid van gebouwen en datacenters
. Neem een kijkje, bookmark de pagina en deel deze op sociale media. Naarmate we meer duurzame doelen bereiken, zal deze pagina worden bijgewerkt met nieuws en content. Klik hier voor toegang.

Het Tech-blog


De Fiber Performance Calculator biedt nauwkeurige informatie voor het ontwerp van optische kanalen en applicatie-ondersteuning. Klik hier om te leren hoe u de calculator kunt gebruiken.


Nieuwe aflevering van de podcast ‘CommScope Crosstalk’ - Mungree Singh gaat in op het introduceren van connectiviteit in de randgebieden van een campus. Klik hier om de podcast te beluisteren.

Wist u dat?


Het Fiber Fit Partner-programma is van start gegaan
en biedt partners leermodules op drie niveaus rondom het thema glasvezel. In totaal wordt ongeveer vijf uur gratis on-demand training aangeboden in de vorm van opgenomen virtuele sessies. Deelnemers kunnen een Apple Watch® winnen en drie BICSI Continuing Education Credits (CEC's) verdienen! Klik hier voor meer informatie.

 

Het Technical Assistance Center (TAC) van CommScope


Gebruikt u online tools van CommScope, zoals
FiberGuide Design Pro?



Heeft u vragen, wilt u een training volgen of wilt u tips over het gebruik van online tools van CommScope?:

We helpen u graag:



Waar bent u gevestigd? Stuur een e-mail naar een TAC-medewerker in uw regio (24/7):

Noord-Amerika: tac.americas@commscope.com

Europa, Midden-Oosten en Afrika: tac.emea@commscope.com

Centraal-Amerika, Latijns-Amerika, Caribisch gebied: tac.cala@commscope.com

Azië-Stille Oceaan: tac.apac@commscope.com


Wilt u liever chatten?

Start met één klik een live chat met een TAC-medewerker: LiveChat.
24/7 ma-vr


We horen graag van u! Deel hieruw feedback en suggesties voor de CTF-nieuwsbrief.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe