View as a webpage

Commscope

Eylül Bülteni

CommScope Technical Family Web Semineri

12 Ekim’de gerçekleşecek olan Kablolu ya da kablosuz işte bütün mesele bu - Kablosuz ağlar, kablolu altyapıların yerini mi alıyor?” konulu bir sonraki CommScope Technical Family web seminerinde lütfen bize katılın.

Son on yılda, artık herkes tarafından erişilebilir ve kullanımı kolay olarak kabul edilen bir teknoloji olan kablosuz bağlantı üzerinden giderek daha fazla cihazın ağa bağlandığını gördük.

Bu web seminerinde, günümüzde yeni bir ağ altyapısı planlamaya veya uygulamaya ihtiyaç duyan BT yöneticilerinin aklını meşgul eden bir soruyu yanıtlayacağız: “Kablolu ağların azalarak, yerini yeni kablosuz teknolojilere bıraktığına mı tanık oluyoruz?”

Bugün piyasada mevcut olan başlıca teknolojileri analiz edeceğiz. Wi-Fi ve DAS sistemlerinin etkilerinin neler olduğunu anlamak için kablosuz birimimizdeki bazı uzmanlardan da bilgi alacağız.

Web seminerimize buradan kaydolabilirsiniz.

 

Çözümler ve Ürün Güncellemeleri


imVision® Service Pack v9.7 SP1
yayınlandı ve mevcut 9.7_3416 sürümünün üzerine kurulabilir. Service Pack, İzleme ve Patchleme Pencerelerini açarken ve Site Ağacını genişletirken performansı artırır. API Senkronizasyonu, donanımdan alarm alma iyileştirmeleriyle eskisinden daha hızlı. Erişim için buraya tıklayın.



Geçen ayın CI&M podcast’inin ardından, lütfen aşağıdaki üç yeni FiberGuide® videosunu inceleyin: DesignPro, 12-Inch Express Exit, ve Flex Verticals 


CommScope, belirli AGL fiber panellerinin kullanım ömrünün sona erdiğini ve yaygın sürümlerin yeniden markalaştırıldığını duyurdu. EPX fiber paneller önerilen yedeklerdir.

  • Yeniden markalanan parçalar yeni açıklamayla birlikte aynı 760 MID’ye sahip olacaktır.
  • Bu EOL, 30 Kasım 2023’ten itibaren geçerlidir. Bu tarihten sonra sipariş kabul edilmeyecektir.
  • Üretimi durdurulan parçalara yönelik tüm ara tekliflerde ürün sevkiyatı 20 Aralık 2023 tarihine kadar tamamlanacak şekilde planlanmalıdır.

Üretimi Durdurma ve Yedek Parça Bilgileri


Standart Bayt


commscope.com’da bir bina ve veri merkezi sürdürülebilirliği sayfası açıldı. Göz atın, favorilerinize ekleyin ve sosyal medyada paylaşın. Sürdürülebilir hedeflere ulaşmaya devam ettikçe bu sayfa, haber ve içeriklerle güncellenecektir. Erişim için buraya tıklayın.

Teknoloji Blogu


Fiber Performans Hesaplayıcı, optik kanalların tasarımı ve uygulama desteğindeki tahminleri ortadan kaldırır. Nasıl kullanılacağını öğrenmek için buraya tıklayın.


Yeni “CommScope Crosstalk” podcast bölümü – Mungree Singh, kampüsün ücra yerlerindeki karanlık alanlara bağlantı sağlamayı tartışıyor. Dinlemek için buraya tıklayın.

Biliyor muydunuz?


Fiber Fit İş Ortağı Programı hayata geçirildi
ve İş Ortaklarına fiber merkezli üç düzeyli öğrenme modülü sunuyor. Toplamda yaklaşık beş saatlik ücretsiz eğitim, kaydedilmiş sanal oturumlar halinde isteğe bağlı olarak verilmektedir. Katılımcılar Apple Watch® kazanma ve 3 BICSI Sürekli Eğitim Kredisi (CEC) alma hakkını elde edecekler! Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

CommScope’un Teknik Destek Merkezi (TAC)


FiberGuide Design Pro
gibi CommScope çevrimiçi araçlarını kullanıyor musunuz?



Sorularınız mı var, eğitime mi ihtiyacınız var, CommScope çevrimiçi araçlarının nasıl kullanılacağına dair ipuçları mı istiyorsunuz?


İşinizi kolaylaştırıyoruz:



Konumunuz neresi? Bölgenizdeki bir TAC temsilcisine e-posta gönderin (7/24):

Kuzey Amerika: tac.americas@commscope.com

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika: tac.emea@commscope.com

Orta Amerika, Latin Amerika, Karayipler: tac.cala@commscope.com

Asya-Pasifik: tac.apac@commscope.com


Canlı Sohbet ile İletişim Kurmak İster Misiniz?

Tek tıkla bir TAC temsilcisi ile iletişime geçin: Canlı Sohbet.
7/24 Pzt-Cum


Görüşleriniz bizim için değerli! Lütfen CTF bülteniyle ilgili geri bildirim ve önerilerinizi buradan paylaşın.


 

Be sure to check out commscope.com/ctf for more information!

Kind regards,
Infrastructure System Engineering Team
CommScope

© 2024 CommScope LLC. All rights reserved.

You received this email because you are subscribed to CommScope Technical Family from CommScope.

Privacy Policy | Unsubscribe